Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, macie tak ze przy codziennym jaraniu przez dlugi okres sie zdarza wam czarna flegma? Mi sie zdarza co najmniej raz w tygodniu, najczesciej rano jak pod prysznicem moge ja odkaszlec. :zły: Duzo jej nie ma, ale sie zdarza. Dodam ze przewaznie same bongo leci :bongo: a papierosow nigdy nie palilem, only. Mial ktos moze cos podobnego? :alergia:
  • 12795 / 2486 / 0
Flegma jak najbardziej, ale nie czarna - że tak to opiszę, normalna : )
  • 5979 / 1234 / 43
Też to mam.
Po prostu płuca się oczyszczają, normalne.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5 / / 0
Tez miałem jak wiecej palilem. Teraz czasem odkaszlne, ale to rzadko. Bardzo ograniczyłem mj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.