-------------------------
Proszę o scalenie.
Probowal ktos midasia przed kodą? żeby było bardziej sennie i przyjemniej
Scalono - taurinnn
Spróbuj relanium godzinkę dwie. Przed snem.
Eh przypomniałem sobie jak trafiłem na pierwszy detoks i dostałem Midasa, piękne czasy
Teoretycznie chyba nic z samego rdzenia nie powinno powodować takiego uczucia(?) Ktoś kto przerabiał tabletki do i.v. i odczuwał coś przy pukaniu? Lub brał ktoś inne leki z midazolamem?
Wyglądać by mogło więc na to, że midas działa podobnie jak zolpidem, a zwłaszcza zopiklon i powoduje zaburzenia smaku (gorzki, metaliczny), czy prawdopodobnie legendarnie miętowy klon (tutaj info jest niepotwierdzone, jest wiele sprzecznych informacji). Jednak o ile w przypadku zopiklonu jest to potwierdzone nawet w ulotce i owy posmak można odczuć nie tylko podczas "smakowania" tabletki, ale również kilka-kilkanaście godzin później, o tyle po rozpuszczeniu zarówno klona, jak i dormicum pod językiem i przepiciu go smak znika - tego od zolpi nie da się niczym całkowicie zabić.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.