Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 144 / 12 / 0
Ale dostałem bad tripa masakra.Podjąłem decyzje chyba czas na rok przerwy od tej roślinki.Mimo iż chcę to i tak słabo na mnie działa albo dostałem trefny towar.No ale nic najgorszy 1 miesiąc a potem z górki.Będę się wspomagał na początek olejkami cbd i zobaczymy jak to będzie.Chyba to nie jest dla mnie używka na dłuższy okres niż rok.Czas się naprawić.I jakoś lżej mi na sercu.
Ale tej paranoi dzisiejszej nigdy nie zapomnę.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 8 / 0
^U mnie to samo, jeszcze nie dawno pisalem, ze pale od 15 lat codziennie, bez wiekszych skutkow ubocznych etc. Spalilem ok. pol grama z butli w trzech nabiciach, jednak w krotkim odstepie czasu. Nagle poczulem uczucie dusznosci / zapchanego gardla, co przerodzilo sie w pierwszy w zyciu atak paniki ( wszystkie objawy ) z przekonania, ze sie udusze, chcialem dzwonic po karetke.
Nie byla to zwyczajna schizka czy mocniejsze bicie serca. Pomogly elektrolity z cukrem + czas.
Narazie boje sie zapalic aczkolwiek czaje sie na malego dzojka.
Przerobilem w zyciu przerozne tematy, od najlepszych odmian z kofikow po lodowy hasz, moonrocksy i woski, zawsze czujac sie pozytywnie.
Chyba przejaralem glowe i orgaznim zakomunikal ze ma dosyc, tak to odbieram.

Cheese Skunk od sensi Genetics, podlewany sama woda, srednio zbity, lisciasty, co jeszcze bardziej mnie zdziwilo ze tak sie porobilem, sredniej jakosci tematem.

:(
Uwaga! Użytkownik ogkush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
Ja po tym wydarzeniu dostałem traumy xD
Już kompletnie mnie nie ciągnie do tego.Przez cały rok tyle tego przepaliłem że mi starczy.Aczkolwiek wrócę ale przerwa dłuższa musi być.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 52 / 0
MoZe pytanie wydać się komuś śmieszne ale pytam poważnie jest marihuana dostępna w tabsach? A jak nie to co jest do łykania podobnego żeby było chillout i milutko jak po tej roslince
  • 1537 / 197 / 0
ja ostatnio staram sie ostatnio mniej sięgać po alkohol jakoś go ograniczać i zauważyłem że zacząłem częściej sięgać po mj , obecny juz konczący sie weekend przepalilem caly, i wraz z nim worek swieci pustkami i teraz mam dylemat motać dalej worek i palić ? a jak nie zmotam to pewnie sięgne po alkohol znowu i tak źle i tak nie dobrze
  • 279 / 55 / 0
Lepiej jarać niż pić
  • 1100 / 273 / 0
02 lutego 2020Piolun pisze:
MoZe pytanie wydać się komuś śmieszne ale pytam poważnie jest marihuana dostępna w tabsach? A jak nie to co jest do łykania podobnego żeby było chillout i milutko jak po tej roslince
https://en.wikipedia.org/wiki/Dronabinol
raczej nie w polsce
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 513 / 0
Jest. W USA THC w kapsułkach jest dość popularną metodą konsumpcji.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 144 / 12 / 0
@Brutalny
Wiesz mordo że to jest przeskakiwanie z używki na używke? Robiłem to samo. Ja też od kiedy mam detox od mj pije alko w chuj.Chociaż jutro przychodzi mi olejek cbd to mam nadzieję że zabiję to chociaż głód na alko,mj.
  • 920 / 163 / 0
02 lutego 2020Piolun pisze:
Można zrobić samemu olej z THC i napełniać kapsułki.
Spoko sprawa ale wole aplikowac krople oleju bezpośrednio niż bawić sie w robienie kapsulek. :liść:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.