2*. Jak ma się esci do kolatan serca? Ponad miesiąc na 10mg i nie ustąpiły, dziś już przejście na 15. Gdzies w ulotce przeczytałem że jeśli kiedykolwiek był problem z ekg to nie poleca się tego leku. Czy to faktycznie ma się jakoś do tego?
U mnie akurat ten produkt sprawił się genialnie, a pociłem się dość mocno zawsze, a na SSRI to w ogóle jak świnia i to nic takiego nie robiąc.
Może warto spróbować?
30 stycznia 2020lazymilk pisze: Ma ktoś z was tak że spod jednej pachy, ale tylko jednej, wydobywa się bardzo brzydki zapach? (u mnie akurat spod lewej) bo zastanawiam się czy to od esci
2*. Jak ma się esci do kolatan serca? Ponad miesiąc na 10mg i nie ustąpiły, dziś już przejście na 15. Gdzies w ulotce przeczytałem że jeśli kiedykolwiek był problem z ekg to nie poleca się tego leku. Czy to faktycznie ma się jakoś do tego?
Jak porównasz działanie esci do paro ?
31 stycznia 2020pandimen pisze: A próbował jeden z drugim coś takiego jak "yego bloker" marki Ziaja?
U mnie akurat ten produkt sprawił się genialnie, a pociłem się dość mocno zawsze, a na SSRI to w ogóle jak świnia i to nic takiego nie robiąc.
Może warto spróbować?
Pamiętam że z początku stosowania cholernie piekło po nałożeniu
@blau77
Chyba jednak się przemecze. Od 3 dni przeszedłem na 15mg i nie wiem czy to szok że zwiększenia dawki czy faktycznie zaczyna działać, ale po wyjściu z domu jakby łatwiej na duchu. Chociaż w chacie siedzac dalej dół na bani i do wyjścia jednak ciężko się przemóc, czy nawet zabrać się za sprzątanie. Nic tylko czekać
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.