26 stycznia 2020LadyPink pisze: Ja polecam Turawskie Centrum Leczenia Uzależnień dawniej Mental Relax House.
Byłam 3,5 miesiąca, nie pije już 1,5 roku. Mój chłop też tam był (tam się poznaliśmy) i też nie bierze, nie pije, nie gra. I wielu innych pacjentow też. Podejście humanitarne do pacjenta, po leczeniu możliwość zostania na hostelu.
My byliśmy tam nawet na tzw rehabilitacji czyli profilaktyce nawrotu (w trakcie urlopu pojechaliśmy tam na 2 tygodnie)
Ale chyba jednak wybiorę Nowy Dworek. Dużo więcej sprawdzonych recenzji. BTW po jakim czasie można tam mieć swój telefon z internetem teraz? Smartband można? Jeśli nie to zwykły zegarek?
Bo wyszłam na własne żądanie. Mój partner też. Mam kredyt na mieszkanie i nie mogłam sobie pozwolić na rok na zasiłku chorobowym (świadczeniu rehabilitacyjnym)
Ale nie pije, dobrze się trzymam, wiec widocznie te 3,5 miesiąca mi wystarczyło :)
tylko psychologg i idę do ośrodka pytanie czy to takie straszne jak inni piszą czy idzie tam przetrwać i zapomnieć o nałogu dodam że nie chciałem tego tylko musiałem niby było dobrze ale gdzieś jakiś cynk, że mogę dostać narko i dalej brałem nie chcąc ale musząc to jest zawsze silniejsze mam 24 lata i na co dzień normalny chłopak jestem..
30 stycznia 2020DexPL pisze: Zadzwoń, dowiesz się w ciągu 10 minut.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.