Ale o tym możesz się dowiedzieć dopiero po kilku miesiącach: zatrzymanie paczki - powiadomienie policji - badania w labo - rozpytanie twojej osoby - albo śledztwo albo przepadek mienia.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Inaczej sam bylbym dysocjacyjnym baronem z kilogramem dexa
21 stycznia 2020WillBeP pisze: Czesc, czy moge zamowic sobie kilogram DXM z chin? DXM i kodeina sa objete ustawa narkotykowa, ale chyba samo posiadanie jest legalne? Zamawial ktos?
Pewnie chce sam to ćpać. W sumie niegłupia opcja jak ktoś kocha DXM. Kiedyś sporo przewertowałem anglojęzycznego netu pod kątem deksa i właśnie taka postać (proch, surowiec farmaceutyczny) była najbardziej polecana, szczególnie dla ludzi których obrzydza ładowanie w siebie tabletek garściami czy opierdalanie całych butli syropu. Ponoć mdłości są mniejsze, o ile w ogóle wystąpią, faza też się szybciej wczytuje i fizycznie jest bardziej znośna - raportuję z pamięci, jeśli gadam głupoty to proszę o sprostowanie :)
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Jezu jak to mozna codziennie swojej głowie serwować u mnie to jest na jednej półce z bieluniem/ Gałką / Muchomorem / a mże benzydaminą ? Wiem że to odmienne rzeczy ale u mnie powodują jeden stan jak ciężkiego ućpania w którym czuje się to iż jestem ewidentnie upośledzony umysłowo co jest dla mnie katorgą bo to czuję nie jak na benzo że nie myślisz i nawet nie wiesz o tym . Tutaj wlasnie z niewiedzy i niedopowiedzeń całe tripy powstają a to jest strasznie ciężkie dla psychiki...
@Mordarg, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.