Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Jak to się ma do już miesięcznej kuracji SSRI + tydzień piracetam którego działanie myślę, że poniekąd widzę ?
Długo leciałem i w kilka dni skończę...
Oczekuje szybszego powrotu do (ogaru) i jeszcze mocniejszej motywacji do działania niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich 5 lat + wiele sporych problemów dnia codziennego którym oczywiście daję sobie jakoś radzę.
Będzie źle ze sobą działać, nijak czy lepiej ?
Biorę 2x dziennie po 30-50 mg
----------------------
Ok wiem, że antydepresanty potrzebują długo czasu więc dzięki za reszte info
Pozostanę przy nich i piracetamie
A to jak się skończy to nie będę zamawiał dalej bo fakt, nie znam się na tym.
Nie chcę heh uzyskać efektów jak z tego filmu tylko chce dodatkowego kopa do samozaparcia które i tak mam
Scalono. taurinnn
Ktoś tu pisał że działa pobudzająco (przez interakcje z receptami noradrenaliny).
Nie zaobserwowałem tego wyraźnie u siebie.
Nie zamula również, ale można po tym zasnąć.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
25 stycznia 2020rekuperacjarek pisze: jak to działa na spanie? bo mam to w domu, a nie chce znowu ładować się w mózgojeby nasenne, po których masa efektów ubocznych
Chcę sobie zrobić miesięczną kurację, żeby wskoczyć na wysokie obroty
26 marca 2020Inglesssss pisze: Co myślicie o połączeniu NSI-189 2x20mg + Sunfiriam + CDP Choline ?
Nie łącz sunfiramu z nsi !!!!
A z czym warto łączyć NSI-189 ?
Biorę obecnie bupropion z sunifiramem. Szukając na forum nie znalazłem wzmianki o łączeniu bupropionu z nsi. Jeśli mają podobny mechanizm działania, to chyba nie powinno być problemu. Ktoś coś może powiedzieć na ten temat?
Jak sie ma NSI do Coluracetamu? Jak NSI + Coluracetam + bupropion razem?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.