Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 868 / 0
[mention]Aminorex[/mention]

Nie przypomina ani 3/4mmc ani MDMA, zupełnie inny profil działania , to stymulant czysta dopamina ,MDMA to serotonina a 3/4mmc to dopamina/serotonina , euforia po mecie to zupełnie inny typ euforii niż ta po MDMA czy mefce.
  • 14 / / 0
Dla mnie obie substancje sa dobre, ale do klubow czy cos wole zajebac mete bo dobrze wypierdala, a po MDMA jakos zawsze lapie mnie bardziej na gadanie i zwierzanie sie z czegos, ale i tak dla mnie meta wygrywa zdecydowanie z MDMA
  • 15 / 1 / 0
Moje odczucia są następujące: po mecie czułam wyraźną stymulację, chciałam coś robić, wszędzie chodzić. Bardziej byłam taka „nerwowa”. Natomiast po emce również czuć stymulację, ale także błogie lenistwo. Możesz zatracić się w muzyce i nie przebierać nerwowo nogami.
Na zjeździe przy obu substancjach czuć chemiczny zapach potu. Po MDMA miałam niedawno na drugi dzień uczucie ogarniającego smutku i płakałam. Czułam taką bezsilność i tęsknotę za dawnym stanem :D
  • 20 / 3 / 0
Czy między MDMA a meta zachodzi tolerancja krzyżowa? Bo jakoś 2 miesiące temu zarzuciłem pierwsza kreskę, łącznie może z 5 razy brałem ten syf i krążki zaczęły słabiej klepac a nie zre tego jakoś często raz na miesiąc może nawet rzadziej
  • 46 / 11 / 0
@Nasciak

Myślę że po prostu poznałeś MDMA i metamfetaminę.
Po poznaniu jakiejś substancji już nie ma tej nie pewności przy spożyciu jak masz z dobrego żródła.
Więc myślę że to po prostu twoja psychika się przezwyczaiła do stanu po tym i po tym.
W zasadzie meth jest bardziej pobudzająca seksualnie i ogólnie powoduje dużą koncentrację.
MDMA powoduje pluszowość i mega duże oczy XD a po za tym nawet uprawiać seksu się nie chcę tak jest przyjemnie :D
tak słyszałem od kolegów więc mogę nie mieć racjii.

Pozdrawiam. Uważajcie na siebie!
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

:papieros: :wino: :psycho: :ojeju: :ręka:
  • 12 / 7 / 0
Emka nie ma podjazdu do mety. Konkretna dawka dobrej mety potrafi zalać mózg dopaminą i aż wręcz zamulić w błogostanie. Ja w takim stanie nawet rozmawiać prawie nie mogłem, stany orbitalne. Nigdy nic tego nie przebiło ale wtedy meta właśnie naprawdę mnie wciągnęła i pokazała co to znaczy głód i uzależnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata