Na zjeździe przy obu substancjach czuć chemiczny zapach potu. Po MDMA miałam niedawno na drugi dzień uczucie ogarniającego smutku i płakałam. Czułam taką bezsilność i tęsknotę za dawnym stanem :D
Myślę że po prostu poznałeś MDMA i metamfetaminę.
Po poznaniu jakiejś substancji już nie ma tej nie pewności przy spożyciu jak masz z dobrego żródła.
Więc myślę że to po prostu twoja psychika się przezwyczaiła do stanu po tym i po tym.
W zasadzie meth jest bardziej pobudzająca seksualnie i ogólnie powoduje dużą koncentrację.
MDMA powoduje pluszowość i mega duże oczy XD a po za tym nawet uprawiać seksu się nie chcę tak jest przyjemnie :D
tak słyszałem od kolegów więc mogę nie mieć racjii.
Pozdrawiam. Uważajcie na siebie!
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata