4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9394 / 1834 / 2
22 stycznia 2020DuchPL pisze:
"Dopalacze" zawsze będą niżej... niż prawilne narkotyki... choćby dla tego, że sa zamiennikami - narkotyków ... a jak jest z zamiennikami każdy wie.
Generalnie zamiennik kojarzy się z czymś gorszym.
A pod wzgledem chemii mef nie jest gorszy od amfetamin- jak już to inny.

amfa czy meta były/są w obiegu o wiele dłużej i zdobyły szerokie grono sympatyków. Wielu z nich podchodziło do rc i sparzyli się. Na klasykach jadą rok-dwa- dziesięć i nagle jeb w coś nowego.
Przetyrany organizm nie wyrobił i dramat gotowy.
No ale to nie wina ich braku mózgu a substancji.

Przypomina to tych wszystkich którzy mefedronie lecieli kilka lat i chcieli nakurwiac klefedron - albo odwrotnie ktoś nakurwia klefedron od 2014 i kupuje mefedron.
Chyba logiczne, że uzna to za słaba substancje.
Wystarczy rozejrzeć się na sąsiednich forach - stare przeżarte chlorami wygi kupują 3mmc i jest słabo/nie ma magii itd.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2877 / 266 / 0
mef w pudrze bardzo łatwo sprawdzić po takim samym/niemal identycznym (już nie pamiętam) smaku
  • 16 / 8 / 0
Na ulicy to wszystko ci pocisną jako mefke. Te czasy sprzed delegalizacji już nie wrócą.
  • 1 / / 0
Witajcie od dłuższego czasu, mam pewien dylemat. Mianowicie czy jets ktos kto moze z własnego doświadczenia bądź z opini innych ludzi mógłby wypowiedzieć się o co 1-2 tygodniowym spożywnaiu "mef". Ilości nie są duże nie balujemy do rana średnio siedzimy od godz 20 do 1 w nocy max. Przez ten czas spozywamy okolo 3-4 szczury (150mg) ~~ na głowę. Na drugi dzień wstaje bez zadnych wiekszych problemow, bez bolu glowy itd. czuje się naprawde dobrze. Jak myslicie czy w naprawde duzym stopniu rozwalam sobie zdrowie nawet przy takich ilosciach? Lecial juz ktos dluzszy czas w takim trybie?

Pozdrawiam! :zombie:

@Mokebe, scalono z wątkiem ogólnym. taurinnn
  • 144 / 12 / 0
Po mefie sniffem po jakim czasie jest peak od razu czy po godzinie.Pamiętam jak brałem raz 1 dziura a po 15 min druga nie czułem się jakiś mocno wystrzelony ale latałem znaczy sie fajnie było.A mojego kumpla wyjebało jak 1 zarzucił od razu uznał że zajebisty towar XD ale brał to nie raz.Dopiero po 3 i 4 kresce 1h po ostatniej mnie wystrzeliło.Generalnie wszystko spoko w chuj piłem ale najgorszy był zjazd ale to chyba przez alko się bardziej strułem niż samym mefem.
Serce mi nic nie napierdalało i wszystko było git a tak bardzo się naczytałem jak to nie raz jebie ci po tym serce.Ale może przez to że regularnie biegam.
Dziwi mnie że dopiero po 3,4 razie jebło konkretnie a sniffem 1 raz brałem myslałem że to dziala jak z wapo czyli 1 min i jeb.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
mefa to czuć już w połowie wciągania kreski, po godzinie to jest po peaku, chyba, że 0 tolerancji
  • 144 / 12 / 0
^
Czyli to pewnie nie był mef.W sensie te 2 kreski nie spowodowały u mnie jakiegoś jebnięcia typu (o kurwa ale miazga) a brałem 1 raz.W sumie to był też 1 raz ze stymulantami może nie tego oczekiwałem z tych wszystkich opowieści.Tylko było takie coś typu wszystkie problemy zniknęły,słowotok no i jak chodziłem to jakbym latał xD Mogę jeszcze dodać że w chuj strasznie miałem wzrok ostry i kolory były zajebiste a jak słuchałem muzyki to byłem razem z nią XD No i byłem po siłowni zmęczony w chuj i jak zajebałem to nagle power +100
Dopiero po tej 3-4 kresce jebło mnie konkretnie a jak piłem alkohol to jak woda wchodziło.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemka, mam pytanie co do zażywania mefa. Czy jest szansa, że jeżeli będę siedział w plenerze z ziomkami na dość chłodnej pogodzie mef będzie mniej "klepał" ?
  • 161 / 5 / 0
wymieni mi ktoś różnice między mefedronem a metafedronem w profilu działania? z tego co wiem 3MMC jest bardziej serotoninergiczne i bardziej subtelne
  • 2877 / 266 / 0
^ po mefie jest euforia, której nie jesteś w stanie sobie nawet wyobrazić

dobry, bardzo dobry mefedron, euforia już od 70 mg niezła, ajajaj cudowna substancja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.