Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 12653 / 2450 / 0
Jasne, że nie napisał Lemon Haze - napisał Purple Haze (a ja przekręciłem, bo akurat chodził mi po głowie - polecam tak swoją drogą).
Purple Haze wg. www.leafly.com to Sativa. Może faktycznie należy unikać sformułowania 100% Sativa /Indica, bo (jak widać na załączonym wyżej obrazku) można dogrzebać się do genów Indica, ale działanie mimo wszystko należy określić jako Sativa.
  • 39 / 1 / 0
najlepsza indica bedzie gdy ja sami bedziemy podlewac pilnowa i dogladac. tak to co z tego ze kupisz hejza jakiegos jak moze byc z marnej pestki czy zle wysuszony to ze coffe shopy maja super jakoscd w cenie to nie znacyz ze takei samo palenie u ciebie bedzie rownie warte ceny co coffiku
  • 12653 / 2450 / 0
Po tegorocznym sezonie stwierdzam, że Passion #1. Może nie jest najmocniejszy, ale działa świetnie zarówno na umysł, jak i ciało. Sen po nim to bajka i nie muli tak bardzo jak kush'e.
  • 150 / 36 / 0
Enemy of the State bardzo przyjemna
  • 225 / 22 / 0
Nlx!!!
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 413 / 26 / 0
Passion to raczej sativia.
  • 2714 / 513 / 0
Passion#1 od Dutch Passion to przewaga indici, chociaż tyle razy jarałem tę odmianę i szczerze przyznam, że sativy w ogóle tam nie czułem.

Dla mnie najlepsza indica to chyba L.A. Confidential od DNA Genetics i sensi Star od Paradise Seeds.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 139 / 21 / 0
Bubble gum, Afghan i BB Kush.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12653 / 2450 / 0
Różnie Passion 1 jest klasyfikowany - w jednym sklepie jako 100% Indica, w innym jako mostly Indica. Potrafię mieć po nim śmiechawkę, ale kto powiedział, że to efekt typowy tylko dla Sativa. Dla mnie P 1 to Indica, choć jeśli wypali się mniej, to wtedy można odnieść wrażenie, że paliło się hybrydę. Właściwie P 1, którego mam to tak naprawdę nie jest czysty P 1, tylko krzyżówka z Early Skunk - zwyczajnie wyszedł z tego "książkowy" Passion (natomiast z innej pestki książkowy ES - zupełnie różne krzaki).
  • 8 / 1 / 0
Ja ostatnio leciałem z EWE2 100% indica. Średnio byłem z niej zadowolony. Plon sredni, moc również.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.