Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1192 / 43
27 maja 2015Blue_Berry pisze:
Jesteśmy więc umówieni, Drogi Ł.K. Łatwiej będzie z tą edycją, jeśli zacznę wygrzebywać swoje "duże" posty i najzwyczajniej w świecie wyselekcjonuję najważniejsze zdania i zacznę rozmieszczać to po kategoriach danego zagadnienia. Będę bardzo ucieszona z faktu, że to wszystko, co włożyłam w to forum, już nigdy nie zginie i nie będzie trzeba tego szukać po kilkusetstronicowych wątkach. Wolę odkopać to, co jest ważne i już istnieje, zamiast pisać od nowa to, co już było. Przy okazji zapoznam się z panelem.

pokolenie Ł.K. pisze:
Jeżeli chcesz mieć możliwość wpływania na kształt projektu - nic prostszego. Kompetencje wszak posiadasz, zrób parę edycji, coby zorientować się jak to wygląda od strony usera i możemy (jak tylko wróci kierownik) porozmawiać o uczynieniu Cię pierwszą mianowaną redaktorką.
Trzymam za słowo.

edit/ faktycznie, jak mówiło już paru użytkowników - nie można się zalogować. Pojawia się błąd logowania - podane hasło jest nieprawidłowe.
Dlaczego skasowaliście jej licznik. Z tego co pamiętam, to ona miała największy wkład w kuchnię.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 901 / 11 / 120
Miała inne konto na narkopedii niż na forum, gdyż zakładała ich kilka, i dlatego licznik nie działa.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 346 / 59 / 0
Serwis padł.
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 901 / 11 / 120
Ta, ale juz naprawiony, sorki za kłopociki.
  • 60 / 7 / 5
Może nie do końca to jest forum, ale nie wiedziałem zbytnio gdzie to umieścić. przeniesiono - surv

Na stronie Narkopedii, w prawym dolnym rogu brakuje zdjęcia/ikony.

Oraz korzystając z okazji, do kogo mogę się zgłosić aby utworzyć nową stronę dla danej substancji?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 901 / 11 / 120
Nowe substancje zgłaszamy np tutaj
  • 60 / 7 / 5
To proszę o dodanie substancji: Flualprazolam
  • 2897 / 618 / 10
Brakuje mi kwetiapiny. Kiedyś dodałem z zamiarem późniejszej edycji, ale zniknęło;/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 901 / 11 / 120
Dodawanie do wiki samemu kończy się skasowaniem, więc nie warto :)

Prosimy najlepiej o całą metkę substancji wpisaną tutaj.
  • 60 / 7 / 5
Flualprazolam

=== Metka substancji ===
{{Metka
|hyperkategoria=
|inna nazwa=fluapra, flua
|nazwa generyczna=
|wzor chemiczny= https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... re.svg.png C17H12ClFN4
|odmiany=Flualprazolamu, Flualprazolamie, fluaprze, fluapre
|neurogroove=
|talk=flualprazolam-rc-t59939.html
}}
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.