Czy działanie będzie szybsze, bardziej odczuwalne czy jest to jeden chuj jak zjeść normalnie
Tylko nie wrzucaj we wrzątek, generalnie test taki możesz zrobić z wodą - na pewno nic nie stracisz.
50 ml ? Rozkrusz na łyżkę, wlej 2 ml ciepłej wody, wymieszaj, zaciągnij i pstryk.
O faktycha, dokładnie tak zrobię. Dzięki
Midazolam szybko w ten sposób uwala, klon nie robi wrażenia.
Widzę, że ludzka pomysłowość nie zna granic ;) no ale o gustach się nie dyskutuje.
Przyznam się, że kiedyś, będąc w ciągu na klonach, też mi przeszło do głowy aby to jakoś rozpuścić i dać sobie w kanał.
Uratowało mnie tylko to, że od dziecka boję się igieł i nie lubię widoku krwi.
Ale jak to mawiają, bynajmniej w moim przypadku: " głupi ma zawsze więcej szczęścia niż rozumu" :)
A co ze " starą gwardią" z rocznika 17` ?
Trzymajcie się jakoś?
Pozdro dla znajomych z hypcia.
No i nie przeginajcie z tym klonazepamem ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.