Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
27 grudnia 2019guadelupe pisze: Czym może być żeniona pasta że autentycznie szcza sie hektolitry co 5 minut nieważne jaka ilość ? Mimo że w międzyczasie nawadnianie sie, elektrolity potas i cośtam jadłem to rano na wadze ubyło 5kg a wizualnie jak uwolniony z obozu koncentracyjnego. xD Mialem tez srogie duszności a w dawkach które jako tako satysfakcjonowały to już jakby ktoś usiadł na klacie i uczucie zimna które zawsze mam dopiero na zwale. Zwały poza brakiem snu jako tako brak
Dużo rzeczy w życiu przerobilem i nawet tygodniowe walenia metamfetaminy czy różnych chujowych bk nie powodowały u mnie takiego "upodlenia" fizycznego jak ta jedna noc.
Kiedyś miałem tak wypisz wymaluj po jakimś zjebanym "koksie" z niemiec.
Tolerka na stimy spora, jakas bandycka ilość kofeiny? Nawet nie wiem ile tego wjebalem w noc ale podejrzewam ze kolo 2g mokrego po suszeniu poprzez roztarcie na parenascie min przed kazdym sniffem, tyle ze mokre to jak jakis kurwa twaróg a część to wgl jakaś breja
23 grudnia 2019Mondeeste pisze: Spotkał się ktoś kiedyś ze scierwem w dużych grudkach i z takimi białymi włoskami? Te wloski jakies dziwne mi się wydają, 80mg działa trochę pobudzająco i lekko na serce wchodzi. Te włoski się oczywiście rozdrabniają elegancko do sniffu
23 grudnia 2019Mondeeste pisze: Spotkał się ktoś kiedyś ze scierwem w dużych grudkach i z takimi białymi włoskami? Te wloski jakies dziwne mi się wydają, 80mg działa trochę pobudzająco i lekko na serce wchodzi. Te włoski się oczywiście rozdrabniają elegancko do sniffu
Miłego wciągania.
Btw. tniesz je nożyczkami?
26 grudnia 2019Narkyz pisze: Czy wzięcie 1-2 kresek przy regularnej siłowni i cardio wplynełoby bardzo negatywnie na serce,zdrowie? Nigdy nie brałem.
Dodam że brałem kiedyś MDMA z mefem i było ok tyle że wjazd był niemiły ale później wszystko w porządku.
Wiadomo, można pić do chuja soków, brać witaminy itp ale mimo wszystko jak latasz na siłownie, jesteś początkujący (o ile jesteś a jeśli nie to kieruję te zdanie do początkujących, którzy patrzą wzrokowo i co trening patrzą w lustro) to ja bym na Twoim miejscu sobie darował stimy bo naprawdę nie idą one w parze z siłownią. Takie jest moje zdanie i wielu moich kolegów, którzy na siłowni spędzają połowę swojego życia a fete mogliby żreć chochlami jesli by chcieli no ale to nie idzie w parze.
W chuj czysta, przynajmniej te 70% ma imo.
Praktycznie zapach znikomy, ładny prawie, że puder.
Brać jak kto ma dostęp bo długo nie było takiego czystego speeda.
scalono - surv
30 grudnia 2019sezkat pisze: Mam pytanie, jaka dawka fety na pierwszy raz bedzie dobra? od dluzszego czasu sie przymierzam i chcialbym sprobowac. waze 80 kg.
Masz wagę czy na oko.
Jak na oko to podziel na 5 równych procj plus minus.
Weź 1. Jak za słabo to potem kolejne 2 i wiedz że masz chujowy towar.
Jak po 1 nie będziesz spał 24h to masz bingo jakich malutko w naszej Polsce.
A jak masz wagę to oddziel 30mg na próbę, zobaczysz co się stanie i w zależności od tego lecisz dalej.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.