01 grudnia 2019MrTrujka pisze: Czy rozgryzanie ma na celu rozpoczecie wchlaniania juz w jamie ustnej czy po prostu przyspieszyc wchlanianie w zoladku?
A kolega wyżej na pewno napisał jakąs ciekawą historię ale sorry gregory jestem teraz tak zajebiscie ugrzany że wolę iść oglądać MANDALORIANA kurva :D ale potem tu wrócę i się odniosę do tego co napisałeś ; )
POZDRO dla wszystkich grzejników !! :D
Przeniesiono do wątku ogólnego na prośbę autora. taurinnn
TAKŻE mam poparzenia 2 stopnia, idę do lekarza, u którego byłem tylko 1 raz, pokazałem mu pudełeczko po dhc 90 mg, przepisał, bez żadnych krzywych spojrzeń, co mnie zdziwiło bo jestem bardzo młody.
Z tymi poparzeniami, to tak, żeby był konkretniejszy powód niż leki.
Czy jak poproszę go o oxydolor 20 mg, który (nie)dostalem z PLB (idę dopiero 2 stycznia) to czy mi wypisze, jeśli tak, to jak mówić z dawkowaniem? Bo nie wiem miałem dhc 2 razy dziennie zapisane. Lekarz nie ma kompa czyli dostępu do mojej historii.
Chodzi mi, czy to w ogóle przejdzie i jeśli tak to jakie dawkowanie oxy polecacie? Kurwa szkoda że nie ma oxy na bóle przebijajce bez otoczki to bym tak powiedział.
Ogólnie doradzcie coś pls. Cokolwiek o bo dhc 2x dziennie a oxy, 1x rano?
==================================================
PS Ten lekarz jest 200 km od mojego rodzinnego. Jestem tu do świąt.
Proszę o wcale ie.
Scalono. Nepenthee
18 grudnia 2019nie wiem stary pisze: Kurwa szkoda że nie ma oxy na bóle przebijajce bez otoczki to bym tak powiedział.
Jest, ale trzeba pić kieliszkami żeby się zrobić. Smak jest też wstrętny.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.