Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Gdzieś znalazłem takie coś:
Pharmacokinetic studies indicated that intravenous dextrorphan has a mean half-life of 1.7 to 5.4 hours.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Drug-on pisze: No ale chyba dwie doby przerwy już powinny wystarczyć.
Pozdrawiam
Zastanawiam się, czy nie będzie jakiegoś problemu jeśli zdaży się to w ciągu kilku nastepnych dni-kiedy DXM jeszcze będzie we krwi.
Nie wykluczam też możliwości, że pokusi mnie na deksa kiedy będę zażywać te tabsy.
Czy to może być niebezpieczne?
Pytam tak z ciekawości, bo raczej wierzę w swój rozsądek który nie pozwoli mi pokierować kroku w stronę apteki z zamiarem zakupienia DXM-u.
Miło będzie jeśli ktoś odpowie mi na to pytanie, chodźby intuicyjnie.
Domyślam się, że dex raczej niweluje działanie hormonów, bądź też może być niebezpieczny.
Ale upewnić się nie zawadzi ;)
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Możesz się lekarza, że masz częste ataki kaszlu i łykasz acodin i zapytaj czy takie połączenie nie będzie groźne
@kylek, to że łyka tabletki niekonieznie znaczy, że ma chłopaka który ją kocha, może po prostu boi się wpadki na imprezie :-p
Jako pewną ciekawostke dodam że DXM ma długotrwały wpływ na mózg podobny do progesteronu, dlatego dxmowcy są bardziej rozmarzeni.
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.