Raz kupiłem 100 ml liquidu z CBD ale nie wiedziałem czy mi się po tym: "w głowie kręci czy w dupie".
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Smak oddaje dosyć dobrze i moc, chmurzy też, wygląd bardzo ładny design.
Nawet dla początkujących jest całkiem fajną opcją.
Wad raczej nie zauważyłem a posiadam go już pare miesięcy i mogę go polecić.
Palę różne moce raz 6mg raz 18/20mg ale teraz raczej przerzucam się na te mniejsze.
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
15 marca 20202004 pisze: testowalem kiedys smok al85 przez dobe na roznych liquidach
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
@spaze to byla przygoda gora dwudniowa - nie pamietam. testowalem rozne ustawienia mocy grzania i samych liquidow. gardlo najmniejszy problem. zapach glikolu byl nieprzyjemny. waporyzujac regularnie pewnie sie tego nie czuje, jak z fajkami, co nie znaczy, ze dobrze. na pewno mozna powiedziec, ze glikol osadza sie w plucach. moze to kwestia osobnicza, np wydolnosc ukladu oddechowego, czy krwionosnego. glikol slabo paruje.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.