Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 127 / 18 / 0
Ja z powodu dragów byłem tylko obowiązkowo jak mnie psy z mefedronem (Legalnym wtedy) złapały.
Podali mi potas a skurwysyn pies podszedł i mi podkręcił szybkość kapania tego potasu. Ja do niego ,że chce mnie chyba zabić a on " Sorki nie wiedziałem ,że to potas."
Uważaj jak tańczysz :liść:
  • 3 / / 0
Około 90 tabletek aco plus piwko urwane klipy szpital a następnie dwutygodniowy pobyt w psychiatryku. Wypis próba samobójcza
  • 125 / 29 / 0
Bylo tego troche. Ze wstydu daruje sobie historyjki, w ktorych po dwoch godzinach od przewiezienia do szpitala spierdalalem z wenflonem w zyle i zabandazowanym lbem.
Do myslenia dalo mi zdarzenie, w ktorym zadzwonilem na pogotowie a pan ratownik powital mnie slowami "Ja juz chyba pana wiozlem".
  • 7 / 2 / 0
Nie wiem czy do końca to można nazwać hospitalizacja ale napewno śmiercią kliniczną. Zatem już było to prawie rok temu z ziomeczkami zrobiliśmy sobie benzo wieczór z whiskey wiec no wleciały teoche relanium, broma, klona troche nawet dużo bym powiedział i nie wiem kiedy ale ktoś wpadł na pomysł żeby zjesc pigule po takiej ilości benzo gdzie no ledwo wszyscy się ruszaliśmy bo zjadłem z 14 mg klona 20 mg relanium i z 9 broma, totalne odmozdzenie nie myślenie o konsekwencjach po prostu wpadliśmy w narkotykowy szał, a ze miałem z 10 piguł na chacie koło 250 mg każda to nie wiem czemu ale chyba rozpuściłem je w połowie flaszki whiskey te wszystkie 10 piguł i wrzuciłem chyba łyżkę dżemu przynajmniej tak wywnioskowałem ze zdjęć. Czemu wrzuciłem dżem do whiskey? Nie wiem. Tak szybko jak to rozpuściłem tak szybko zapomnieliśmy ze tam to jest rozpuszczone i sobie stało, jeden ziomek wlasnie wychodził do domu wiec zostaliśmy w trojke w jakiś sposób wyszło tak ze zrobiliśmy napar ze 100 grzybów wypiłem z ziomkiem na pół i do tego po 2 kartony po 250 uq bo Benzo i tak zbije i wtedy doszło do tego krytycznego momentu kiedy sam piłek whiskey i sam ja wypiłem cLkowicie zapominając i pigułach nikt nawet nje zwrócił na to uwagi. Po prostu w pewnym momencie osunąłem się z kanapy na ziemi i dostałem takie szczekoscisku wręcz padaczki jesli można to rak ująć piana z mordy krztuszą się i z relacji kolegi wiem ze po prostu nagle przestałem się ruszac, kolega szybko przystopił do masażu serca choć był tak zbenzowany ratował mi życie i cała alcja trwała około 20 minut i tak zmartwychwstałem wymiotowałem potem miałem
Trochę drgawek zwidy do rana traciłem przytomność co jakiś czas mając straszne halucynacje
  • 5787 / 1185 / 43
O Stary, ale jazda.
No i zobacz, obyło się bez szpitala.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 225 / 22 / 0
Na detoxie byłem 23 raz z czego raz udało mi się do Rozewca dostać ale 2 dnia mnie wyjebali i skończyłem przygodę z NFZ. Od przeprowadzki za granicę zero kontaktu ale trochę mi grup an brakuje .
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 7 / 2 / 0
Generalnie jak wpierdalacie benzo pochowajcie inne słodycze bo to się zawsze złe kończy odpala się tryb zwierza przynajmniej ja tak mam

---------------------

A benzo tez zawsze w sumie może uratować życie wiec warto miec

Scalono. taurinnn
  • 2 / 1 / 0
7 razy byłem hispitalizowany z przedawkowania fety, piguł. "ooo, znów się widzimy"
  • 1067 / 205 / 0
Byłem dwa czy trzy dni na lorezapemie i zachciało mi się heroiny, strzeliłem iv pół ćwiartki w kiblu w podziemiach metro politechnika Wwa. Jak przez mgłę pamietam, że wyszedłem na górę, po czym parę godzin nic nie pamiętam (akcja się działa koło 16, w domu byłem około północy, co daje 9 h blackoutu) i obudziłem się z wenflonami w szyi i ramieniu i cewnikiem w chuju. Gdy poczułem się na siłach poprosiłem o wyjecie cewnika i wyszedłem do toalety. Stwierdziłem że trzeba spierdalać i wyrwałem wenflony, z tego z szyji krew siknęła jak na filmach Tarantina. Po powrocie do domu dojebałem resztę towaru, ale nic już nie poczułem. Taki byłem madry!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 16 / 8 / 0
Przez ćpanie nigdy nie byłem hospitalizowany ale... pamiętam, jak raz podczas pobytu w szpitalu ot tak zamówiłem sobie taxi i skoczyłem na divy, jeszcze z bransoletką szpitalną na ręce, a na obiad byłem już z powrotem w łóżeczku szpitalnym. Młodość... jakie to było zło.
W szpitalu oczywiście kręciłem i paliłem dżoje. Strzykawy coś podejrzewały, ale patrzyły na to z przymrużeniem oka. Niesforny pacjent, ot co.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.