Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1118 / 0
Miks niebezpieczny, sprawdzając swoją reakcję na określoną dawkę dalej nie wykluczasz ryzyka niebezpieczeństw jakie niesie stosowanie, bombę będziesz miał, ale zegarową. Zastanawiam się czemu w czasach kiedy mamy tyle sposobów na fazę chcesz zastosować ten wyjątkowo niebezpieczny manewr.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 220 / 11 / 0
10 marca 2018KupieOpla pisze:
Jestem aktualnie na 300mg wenlafaksyny (2 lata) + 90mg mirtazapiny (3 lata) + 200mg sulpirydu.
za dużo wszystkiego już masz, moklobemid może Cię uszkodzić lub podkręcić skutki uboczne. Daj sobie spokój z tym. Jest książka o moklobemidzie. Jeden rozdział traktuje o dołączaniu moklo do antydepresanta, ale nie do trzech w maksymalnych dawkach
  • 211 / 12 / 0
Jak połączenie SSRI z MAO-B ? pod względem ZS ?
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 7 / 0
@kavakawa podbijam pytanie.

jak tera lece na paro 40 + pirybedyl 100 i chciałbym se tam w bliżej nieokreślonej przyszłości przejść na sele to jak to najlepiej rozkminić. ogólnie lubie paro, mam do niej sentyment :-D lubie też ten wewnętrzny spokój jaki mi daje. idzie te 2 substancje jakoś łączyć tak żeby przetrwać czy to musi sie źle skończyć? no a jak nie ma opcji za chiny na tych 2 lecieć to jak najrozsądniej przejść z paro na sele ?
  • 6 / 1 / 0
Leciałem na: 600mg moklobemidu + 30mg mirtazapiny + 450 pregabaliny. Mój stan się pogorszył i postanowiłem (wspólnie z lekarzem) zamienić moklo na duloksetyne. W ulotkach jest napisane o dwóch tygodniach przerwy między IMAO a SNRI, ja zrobiłem jednodniową. Żadnego ZS nie doświadczyłem. Drugiego dnia popołudniu miałem nieco przyśpieszone bicie serca, ale to wszystko.
  • 1 / / 0
Doświadczenie: byłem na etapie odstawki fluoksetyny na moklobemid, sprawdziłem więc, dla dobra nauki po jakim czasie zacznie się kuku.
40 mg fluo + 300 mg moklo - po początkowym konfudowaniu weszła piękna euforia, przyjemność ciała, poszedłem na spacer z psem i cieszyłem się całą drogę bo stąpanie po ziemi było takie przyjemne, te historie + ciepło. Narazie brak kuku.

Następnego dnia dorzuciłem 20 mg fluo i kolejne 300 mg moklo. Było cieplej niż poprzedniego dnia, serotonina wylewała mi się uszami i ciężko mi było rozmawiać z ludźmi bo "lekki bałagan" mi się w głowie zrobił, że tak powiem. Do tego sztuczny banan na ryju, po paru godzinach zaczynałem czuć początki ZS co potwierdziło badanie ciśnienia i temperatury: 190/120 plus 38*C. Zeszło po kolejnych paru godzinach bez dodatkowych środków.
Wnioski: tego typu połączenia mogą stanowić, jak to pięknie ujęła misspill, bombę zegarową.

Posta piszę na 150 moklo z 50 sertraliny, pierwszy dzień. Cele lecznicze, nierekreacyjne, myślę nad stosowaniem takiego połączenia na dłużej bo dawki niewysokie. Mogę zdawać relację, jeśli ktoś wyrazi zainteresowanie. Powód mixu: tzw. podwójna depresja (epizod depresyjny w dystymii) towarzysząca BPD.
  • 1345 / 147 / 8
prawie dwa lata na ssri(sertralina) + wieczorem trazodon 100mg i kwetaplex 50mg. dzisiaj zjadłem sele 5mg i lipodrene z pea. żadnych ZS nie ma czuję się lepiej niż normalnie. jestem lekko pobudzony ale to suma z lipodrene i kawy
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 210 / 18 / 0
Odświeżam temat, czy ktoś aktualnie stosuje takie połączenie ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.