Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
W Lodzkim zaczely sie dopiero na poczatku grudnia w ostatnia sobote 37szt tylko w jednym miejscu, jutro mysle ze bedzie totalny wysyp. Pozdro.
Kurde jak czytam takie posty to mi się śmiać chce, bez kitu.
15 grudnia 2019radekleszek pisze: Nie poszlo tak jak przewidywalem, wiec w lodzkim sezon jeszcze sie nie skonczyl ale i tez porzadnie nie zaczal. Tak ze kluczem jest: specyfika laki, duza wilgotnosc, przymrozki do -6' oraz ksiezyc (tak korwa ksiezyc; do pelni i do nowiu jakis tydzien) to zapewnia sukces lowow.
Tak dla Twoich wiadomości, to sezon w pełni już był, wszędzie i dawno temu.
Będziesz widział sukces łowów za tydzień to się kurwa zdziwisz.
NOSTRADAMUS
Dla mnie sukces łowów, to jest około 1000 szt. samemu w kilka godzinek.
Ja szukam w Bieszczadach i w tym sezonie byłem szukać tylko dwa razy.
1 października wpadło 1136 szt., puźniej byłem 18 listopada i wpadło ledwo 60szt.
Zwykle szukam jakieś 4/5 godz. i wpada w huj, a tym ostatnim razem zwątpiłem po 2, czy 3 godzinach szukania.
Nie będe latał po łąkach nie wiadomo ile, żeby 100 szt. ustrzelić. To tak jakby szukać dupcenia na imprezie.
Wiem o tym, że jakbym pojechał to bym jeszcze znalazł, ale po 50 szt., to nie chce mi sie jechać,
kręgosłupa i nóg na loterii nie wygrałem, poza tym za zimno i wogóle bez sensu.
Jak kosić to tysiące i wpadać na gotowe, trzeba sobie poprostu dobrze wyczaić co i jak i kiedy wbijać.
@owerfull już napisał, że Grzybnia nie produkuje nowych owocników. I ma racje.
Grzyby może jeszcze gdzieś tam są, ale o konkretnych zbiorach na tą chwile to sobie można pomarzyć.
Kilkadziesiąt sztuk tak, góra 100 ., a jak więcej to proszę pokażta jakie to owocne zbiory są w połowie grudnia.
Wycięto przekleństwa/Imane Anys
Wycięto wyzwiska. Proszę o kulturalną dyskusje obu panów, za następne niekulturalne zwroty polecą warny/Imane Anys
Niewiem, czy się nie wybiore na łąki po niedzieli.
Orientacyjnie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.