01 grudnia 2019BodTram pisze:Dokładnie tak jak piszesz w samo sedno.Ktoś kto by na starcie,za pierwszym razem w życiu,nawet drugim,trzecim,zarzucił 60 mg,to jedzie na sygnale do szpitala pod tlenem i płukanie żołądka,a nie speed by miał,chyba na drugi świat,pisze ona takie głupoty,ok z jedną rzeczą się zgodzę,speeduje taka dawka,ale trzeba dużo,bardzo dużo czasu,aby wyrobić sobie tolerancję na taką dawkę.Pierdoli takie głupoty ta @calonex że szok.Dokładnie mnie speedowało 2-3 mg,ale 3 tyg. byłem czysty od benzo i 2-3 dni po 2-4 mg, wtedy taka ilość mnie speeduje i z powrotem 3 tyg przerwy,żeby się nie wjebać,bo swoje piekło przeszedłem po clonach.01 grudnia 2019thermogrippp pisze: Ej, serio Ty chyba nie czaisz jak działają benzosy. Poza tym ty do takiej dawki musiałaś jakiś czas dochodzić po trochu.
Gdybyś komuś, kto wpieprza 3mg i go to robi, dała to 60 mg, to gwarantuje ci żeby go poskładało. Mógłby nawet dostać depresji układu oddechweo i byś zabiła człowieka.
Wyjdź kurwa w końcu z tej piaskownicy, w której bawisz się klonazepamem i wbij sobie do głowy, że igrasz z niebezpiecznym bardzo lekiem.
A ten Twój ostatni post powinien ci uświadomić, jakie siano ci to z głowy robi
Nie chcę być obrażana tu na forum ani nikogo zabijać, ja doszłam do takiej dawki w 2 miesiace.
To są dla mnie cukierki, piszę o własnych doświadczeniach ale niekoniecznie musicie robić to w domu.
2 miesiące nie wydaje mi się takim długim czasem na taką tolerkę.
01 grudnia 2019xantiago pisze: dla mnie to są pieprzeni mitomanii inaczej ich nazwać nie można, jak słyszę te ich bajki o 60mg, bez uzaleznienia to nie wiem czy się śmiać czy płakać, sam byłem od alpry uzależniony z tolerką na 8mg i byłem mega wjebany fizycznie, gdzie odstawka to był koszmar, zaczynając motało mnie 2mg, będąc solidnie uzależnionym, nie wyobrażam sobie np, zjedzenia 60mg xanaxu, mówie o nim bo siłe mają chyba jednakową 0,5 alpry odpowiednio do 0,5 klona, więc co to za farmazony, po 60mg to człowiek gdy przeżyje to ma opowiadany cały ostatni tydzien co robił, ze odechce mu się na zawsze powtórki, a jak widzę typów co piszą oooooo 60mg mnie nie robi moge dodac jeszcze 20? to się z was płakać chcę ameby
+nie napisałam że nie jestem uzależniona. Jem dziennie od 2 miesięcy, zaczynałam od 2mg i też czułam to co powinnam.
To drugie. Stężenie klona we krwi jest bardzo, ale to bardzo wysokie. A o to w głównej mierze się rozchodzi.
Natomiast przy porównywalnych dawkach czas robi swoje.
PS. Poznałem gościa co na leczenie zdecydował się po tym, jak stwierdził, że po 84 mg alpry go nie klepie.
EDIT: Nie wiem czy przy dawkach tego typu, to w szpitalu nie dają kroplówek flumanezilu do wypłukania pacjenta.
Miałem takiego u siebie lekarza onkologa, co szamał nasenów tych najmocniejszych 25mg) ok 40 czy 60 paczek dziennie. To go właśnie płukali. Uwierzcie zwykły detoks jest lepszy, choć dłużej trwa
30 listopada 2019BladziuchnyStrach pisze: @lufa9999 kolego, już to odstawiłeś i znowu włazisz na ten kruchy lód... jedynym zbiciem tolerki nie jest branie 10-16mg raz w tygodniu (bo po 80h z 16mg to jeszcze 4mg masz w krwiobiegu) tylko całkowita abstynencja i upregulacja gaba-a jakimiś antagonistami gaba-a. Jak nie załatwisz flumazenilu to ktoś pisał, że miłorząb japoński w dobrych dawkach dobrze antagonizuje receptorki.
Paweł
01 grudnia 2019thermogrippp pisze: Detoks z 60mg branych przez 2 miechy da ci bardziej w pizde niż deoks z 2mg branych przez dwa lata.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.