Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak często ćpacie?
1x tydzizeń
35
31%
2x tydzień
13
12%
3x tydzień
12
11%
4x tydzień
6
5%
5x tydzień
8
7%
6x tydzień
3
3%
7+ x tydzień
16
14%
nigdy nie trzeźwieje :C
19
17%

Liczba głosów: 112

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Praktycznie codziennie[emoji2370]
Uwaga! Użytkownik xenterre nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 5 / 0
Co weekend krajowa Cel to hel. Cesarz narkotyków. Czasem koks
Uwaga! Użytkownik crash700 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Aktualnie raz na miesiąc.
  • 447 / 45 / 1
jakies 5 lat codziennie syntetyczne kanna (ogolem to 7 ale pierwsze dwa lata nie walilem ciagow). codziennie jest jakas rozrywka a to kanna a to piwko a to benzo a to pradem sie nafuram. cos w banie musi jebnac . w chwili obecnej jestem chyba najbardziej wjebany w benzo
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 61 / 1 / 0
Kiedyś co 2 tyg później raz na miesiąc a teraz raz na 3-4 miesiące. I rok temu miesięczny ciąg na benzo. Nie skupiam sie na używce tylko testuje wszystko za wyjątkiem rc i opio
  • 17 / 2 / 0
kiedyś 2-3x tygodniowo, obecnie bywa różnie, czasem coś wpada co tydzień, a czasem raz na miesiąc/dwa miesiące %-D
  • 447 / 45 / 1
Od miesiąca nie wale nic oprócz piwka - dwóch dziennie, lecz są momenty wieczorem gdy mnie nosi i przypominam sobie o benzo
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 62 / 19 / 2
Moja ostatnia przerwa pomiedzy zażyciem meth to półtora miesiąca. Żadnych dragów ani alko w międzyczasie.
Sex po mecie najlepszy na świecie :hel:
  • 1893 / 181 / 0
Ostatni kontakt z dragami i alko - jakieś dwa tygi temu.
Tydzień temu Relanium, Akineton i paroksetyna.
Ale wczoraj niestety pół gieta szybkiego i piwo bo była okazja :-(

Ogólnie ćpałem tak często jak mogłem ale staram się to zmienić.
  • 72 / 4 / 0
alko wczoraj, ale grzecznie. :extasy:
Tydzień temu dwa dni pod rząd koda. Ale z reguły tak co tydzień, dwa wleci jakiś thioco. %-D alkohol raczej częściej, choć to zależy od okazji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.