Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 10 / 0
Hej, czy etizolam jest dobra substancja na lęki? Mam sporą tolerancję ale na prawdę potrzebuje coś co ugasi lęki i pozwoli mi się uspokoic. Czy polecacie inne benzo RC (nie mam możliwości załatwienia benzo od psychiatry), będę wdzięczny za pomoc
  • 1070 / 137 / 0
Na lęki u mnie bardzo fajne działał. Tylko ja mam małą tolerkę. Może u Ciebie większe dawki dałyby radę.
  • 379 / 28 / 0
Z czego mogą wynikać tak słabe efekty odstawieniu etizolamu w porównaniu do alprazolamu? Brak nawet problemów z zasypianiem po ciągach, a po alprze koszmar
  • 1070 / 137 / 0
Moze z tego, ze eti to nawet nie benzodiazepina, a tienodiazepina, wiec nie ten kaliber.
  • 522 / 64 / 0
Pewnie w innym stopniu łączy się z podjednostkami receptora GABAA.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
Co z tego, że to nie benzodiazepina w praktyce? To tylko nazwa, a działa imo tak samo, tylko dawka musi być 2 razy więszka. Ale wezmę chyba jednak alpre, bo zapomniałem, że eti może podbijać prolaktyne, a tego bym nie chciał
  • 240 / 23 / 0
@Roade Benzodiazepiny też mogą podbijać prolaktynę.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 7 / 0
Przerobiłem w życiu dużo eti. Zarówno tabletki etilaam, ale głównie dobre sorty w prochu rozpuszczane w glikolu. Przyjowanie codziennie dużych dawek 2-4 mg (czasem więcej + zawsze alkohol) przez jakiś miesiąc, półtora, zazwyczaj połączone z alkoholem -3-4 piwka zaowocowało naprawdę PASKUDNYMI objawami odstawiennymi.
edit: raczej to było 4-6 mg, zaznaczam, że te dawki były przyjmowane w ciągu krótkiego czasu, wieczorem.
  • 27 / 2 / 0
Hej, ktos w temacie napisal, ze eti ma tolerancje krzyzowa z innymi benzo - to rozumiem.
Ale dodal tez do tego GHB i GBL czego kompletnie nie rozumiem - moglbys mi ktos to wytlumaczyc ? Bo nie ukrywam lubie GBL, czyli biorac czasem eti bede musial brac wiecej GBL ?
  • 981 / 84 / 0
Eti odstawia się znakomicie
Jaki człowiek przetyrany przez gaba
Mogę brać eti tylko na razie
Reszta łącznie z alko powoduje mega dostawki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.