Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Czy próbował ktoś tej substancji? Piłem niedawno syrop. Z lekka dawka thc wywalił mnie do łóżka na długie godziny. Głęboki sen bez wejścia ale przyjemnie całkiem. Chociaż nie ciągnie mnie żeby tego znowu próbować

zmieniono tytuł - polymerase
  • 3406 / 534 / 0
W ogóle nie ma nazwy tej w wyszukiwarce, bez recepty to jest ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 6 / / 0
17 września 2017polymerase pisze:
W ogóle nie ma nazwy tej w wyszukiwarce, bez recepty to jest ?
Sorry trochę nazwę przekrecilem. Pholcodine linctus się nazywa ten syrop. Jest bez recepty w UK
  • 3406 / 534 / 0
Spoko, no szkoda że w UK :)

*zmieniłem nazwę na poprawną.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 692 / 70 / 0
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Folkodyna
Reżimowa encyklopedia stwierdza, iż to je gunwo
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 645 / 69 / 0
Wiem ze odkop ale c zemu gowno? Czytam teraz efekty niepożądane i brzmi dosc opioidowo. Senność.

Zawroty głowy.

Zamieszanie.

Czuć się podekscytowanym.

Zaparcie.

gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 120 / 6 / 0
@RekreacyjnyHarry Angielska Wikipedia mówi, że zwiększa ilość jakiś przeciwciał przy operacji, które korelują ze śmiercią na stole operacyjnym. Brzmi niepokojąco
  • 63 / 14 / 0
Jak dla mnie to zero przyjemnego działania, jak ktoś bierze na kaszel to może pomoże
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.