21 października 2019lol pisze:co kurwa19 października 2019Synecdoche pisze: i kilka razy mi się zdarzyło, że paczki były delikatnie otwarte, jakby ktoś je sprawdzał, dlatego mam średnie zaufanie do paczkomatów + są kamery obok + przed samą twarzą jak się wpisuje kod - trochę przypałowe.wytlumacz jaki byl twoj tok myslowy. kto niby mial je sprawdzać? pan policjant? czy moze pracownicy kuriera? zobaczyli dragi i tak o machneli ręką?
bo nie kumam.
jak doszla to raczej nie ma sie co przejmować.
Fuzja postów -- 909
baltazargabka pisze:Ja dostałem jakis czas temu list zagraniczny po chamsku otworzona koperta, myślałem że ktoś ojebał zawartość zwyczajnie, tylko po co kopertę pustą dalej puszczać jak to nierejestrowany list, ta otwarta koperta została następnie profesjonalnie zapakowana w zgrzewaną torbę foliową, rozerwałem folie i z koperty wypadło to co zamawiałem czyli woreczki strunowe zapakowane próżniowo było to luzem w tej kopercie choć pierwotnie widać było że przyklejone aby nie latało, więc ktoś to otworzył wyciągnął i wrzucił z powrotem a następnie ktoś inny zafoliował pomimo że wystawały z koperty jakieś torebki z białymi proszkami. Nic mnie już nie zdziwi.21 października 2019lol pisze:co kurwa19 października 2019Synecdoche pisze: i kilka razy mi się zdarzyło, że paczki były delikatnie otwarte, jakby ktoś je sprawdzał, dlatego mam średnie zaufanie do paczkomatów + są kamery obok + przed samą twarzą jak się wpisuje kod - trochę przypałowe.wytlumacz jaki byl twoj tok myslowy. kto niby mial je sprawdzać? pan policjant? czy moze pracownicy kuriera? zobaczyli dragi i tak o machneli ręką?
bo nie kumam.
jak doszla to raczej nie ma sie co przejmować.
A jak przesylka z nielegalnymi srodkami to wydaje się jednak dziwne.
Na oglaszamy to bym nic nie zamowil. 9/10 wyjebkinho
Btw. też uważam, że o24 jest ok, ale jeśli chodzi o spotkania w rzeczywistości. Zamawiać się nie odważyłam, a bo i nie znalazłam dobrego sellera z tym, co chcę.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Podstawa to nic nie płacić zanim nie zobaczysz co kurier przyniósł. Przecież ponoć są tam takie pajace co się zadowolą że prześlesz im na konto najpierw 20 zł niby za koszt przesyłki.
Czy że niby "prowokacja policyjna"? Już widzę jak tajniaki biegają sprzedając klony XDD potem w kajdanki i na glebę, a ludzie wokoło patrzą i się cieszą z zatrzymania groźnego przestępcy
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.