Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czasem mi wracają fleszbeki soczystych mleczaków z żarówy na srogim podkładnie z baklofenu. Kuurwa, nic mi nie dało wcześniej i później takiego wjazdu. Straszne zatracenie.
Dobrze, że już tego nie ma praktycznie, prócz jakichś popłuczyn bez podjazdu do krulowej. ;) I oby nie wróciło. Koszty jednostkowe, społeczne- massakra.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Nakurwianie do oporu i zdziwko, że sie baniak przeładował.
Do tego kompletnie bezsensowne podkłady z benzo i dramat gotowy.
W innym miejscu wrzucałem opisy -
po 1 jak jeść i pić, żeby zminimalizowac sidy
po 2 - dlaczego tak odcinało i skad paranoje ? - z rozjebania rec muskarynowych a w konsekwencji całego ukladu cholinergicznego
Jedno + drugie dawało dramatyczne efekty.
A faktycznie wystarczyło leczyc sie inhibitorami cholinesterazy i jeść i pić i spać na bombie.
Sam alfy próbowalem dwa czy trzy razy.
Nic ciekawego. Pusta stymulacja dopaminergiczna.
na szczęście mialem tego w sumie jakies 2 gramy, głównie w postaci sampli.
Dużo milej wspominam PV-8 w kryształach. Ósemka nie tyrała tak baniaka, speed był wiekszy ale bez paranoji i jazd.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.