Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
Peptydy
Nieprzeczytany post autor: sclero2014 »
Nie wiem czy istnieje taki temat wiec umieszczam go tutaj , jesli nie odpowiednie miejsce to prosze admina o przeniesienie do odpowiedniego dzialu .

A wiec o peptydych pewnie nie jeden z was slyszal sa rozne i roznie dzialaja jedne na przyrost masy miesniowej jedne na to a drugie jeszcze na co innego .. opiszcie swoje przypadki " testowanego " przez was peptydu jak na was wplynol i jakie byly skutki i te korzystne ze stosowania i te uboczne .
  • 2229 / 370 / 0
Czekam na recenzcję TAD'a, oksytocyny, i melanotanu II !!!
Dobra, wiem, że w necie jest dużo informacji o owych środkach, ale chętnie się dowiem jak reagują ludzie z tego forum czyt. narkomany.
Pozdro.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2814 / 367 / 0
Re: Peptydy
@OdwiertKorzenny Dokladnie opinii jest mnostwo ale chyba wiekszy problem znalesc pewne zrodlo np melanotanu ktory bedzie dzialal jak sie nalezy

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 2229 / 370 / 0
Ehe, ten kusi mnie najbardziej.. w sferze fizycznej, lubię być opalony :D
A oksytocyna ? Hmm, jakieś może działanie adaptacyjne czy coś.. na rekreację i bombę bym nie liczył.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2814 / 367 / 0
Re: Peptydy
Wiec czekamy na wypowiedzi innych uzytkownikow forum niby na necie mnostwo stronek gdzie mozna kupic peptydy ale ciul wie co trafisz tak naprawde ...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.