Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 773 / 105 / 0
lol chyba mnei z kims pomyliles @mniemanolog to ze grubiej z oxami jesli chodzi o ciagi mialem od sierpnia to nie znaczy, ze wczesniej oxy nie jebalem juz xd poza tym jestem w miedzyczasie ciagle na innych opio takze nie czaje zdziwienia
  • 225 / 56 / 16
Podbijanie oxy tramalem ma swoje mocne strony, faza wychodziła całkiem ciekawa. Z tym, że jak to przy każdym mixie trzeba bardzo uważać.

Ale ja osobiście po napadzie drgawkowym, który wystąpił wskutek zażycia tramadolu, zrezygnowałam z niego całkowicie.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 11 / 1 / 0
Warto brać w tym momencie oksykodon 40mg, gdy nie śpię od ponad 80h i dwie wcześniejsze noce jechałam na amfetaminie. Zrobi jak powinno zrobić czy lepiej się przespać?

@ciutka, przenoszę do wątku ogólnego oksykodonu. taurinnn
  • 1179 / 124 / 0
06 października 2019toxic1337 pisze:
lol chyba mnei z kims pomyliles @mniemanolog to ze grubiej z oxami jesli chodzi o ciagi mialem od sierpnia to nie znaczy, ze wczesniej oxy nie jebalem juz xd poza tym jestem w miedzyczasie ciagle na innych opio takze nie czaje zdziwienia
Pamiętam, że to byłeś Ty - charakterystyczny avatar. Nie chwaliłeś się wtedy, że jesteś w ciągu na opio (nieważne na jakim). Pisałeś tylko, że ostatnio ćpałeś oxy w sierpniu. Mnie wystarczy tydzień przerwy, czy dwa i mogę startować od niemal dziewiczej dawki. Niczego nie pomyliłem.
  • 773 / 105 / 0
Ah no to tak... :)
Moze i glupio robie i kiedys sie przejade na tym, ale nie wracam nigdy do mniejszych dawek.
W moim przypadku jesli chodzi o oksy to te 40mg to jest minimum aby było ok
  • 2809 / 364 / 0
Ile bym dal za to zeby u mnie 40mg to bylo minimum . Ojj wiele wiele ...

===============================================

Tabletki reltebon mozliwe do podania iv ?

Scalono. Nepenthee
  • 4603 / 2207 / 1
Teoretycznie możliwe, jednak lepiej kieruj się w kierunku lepszych tabletek.
  • 416 / 58 / 0
Czy ze względu chociażby na długość działania - pomińmy sprawę wjazdu, warto brać oksy oralnie zamiast iv?
  • 4603 / 2207 / 1
Wszystko zależy od tego co bierzemy, jaki mamy efekt itd. Oxy jak najbardziej nadaje się do brania p.o. podobnie dobrze działa i.v. Kwestia priorytetów i ilości towaru jaki mamy do przerobienia/kasy
  • 1106 / 221 / 0
08 października 2019dgnted pisze:
Czy ze względu chociażby na długość działania - pomińmy sprawę wjazdu, warto brać oksy oralnie zamiast iv?
Moim zdaniem warto wykorzystać to, że tak silny lek ma tak wysoką biodostępność oralną i cieszyć się jego długim działaniem (przynajmniej przez jakiś czas), oraz tym, że zamiast się kłuć łykamy sobie tylko małą tableteczkę i szlus, chociaż niektórzy wolą to pierwsze i to nie tylko ze względu na wjazd (ten słynny rytuał, fetysz igły etc.) Tylko dlaczego nas się pytasz, czy wolisz wjazd czy długie działanie? Spróbuj jednego i drugiego, albo tego czego jeszcze nie próbowałeś i sam zadecyduj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.