mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Podziel się posiłkiem, chamie
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
06 października 2019ZX pisze: Stek bzdur. Akurat jak ma sie kase, to sie ma wiecej na dragi i wtedy codziennie sie wali w huj dragow i po kilku latach sie wyglada jak sie wyglada. A nick cave mogl brac raz na miesiac albo w ogole nie brac i tylko zmyslal pod publike, bo realia sa takie, ze po amfie i helu codziennie po 20 latach czlowiek jesli dozyje jest skonczonym wrakiem i mentalnie i fizycznie i nic ci nie pomoze. Serio ci mowie, akurat to po jednym roku na tych dwoch to mozna sie tak poryc ze ja pierdole a co dopiero po 20 latach. Musial brac raz na kilka miesiecy.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.