Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 193 / 0
Witam, pytanie na szybko i mam nadzieję, że dobry dział

Nazwa tematu trochę paradoksalna, no ale właśnie. Czy istnieją jakieś informacje, tudzież czy posiadacie wiedzę na temat tego, że w niektórych przypadkach antyhistaminy mogą wywoływać efekty odwrotne do zamierzonych?

Pytam z ciekawości, ponieważ zauważam pewną relacje między przyjmowaniem produktów zawierających antyhistaminy, a wypiekami i zaczerwienioną skórą twarzy. Ogólnie mam do tego skłonność, ale np piłem przez dłuższy czas zmielony Ostropest (Który zawiera przeciw alergeny), i po jego odstawieniu problem wydawał się zmniejszyć

Od wczoraj do swojego menu włączyłem regularne picie Czystka, i historia ta sama. Już dzisiaj czuję swoją twarz "bardziej" :korposzczur:

Jest to w ogóle możliwe, czy może przyczyn szukać gdzie indziej (Poza cerą naczynkową)? %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 182 / 34 / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich