Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 5792 / 1188 / 43
Lepszy w kapsułkach myślę.
Łatwiej dawkować.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 76 / 2 / 0
Minus feni jest porycie czaszki gdy się nagle odstawi. Nie wiem czy nie podobne do odstawienia pregaby?
Żeby tak sposoba na to ogarnąć, by odstawiając feni nie było schiz - jakieś sugestie?
  • 164 / 44 / 0
Ja bym sugerował jakiś diazepam albo skołować baclo i zarzucić
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 225 / 22 / 0
Właśnie dizepam i bromazepam to moja pięta Achillesa dawaki reakcyjne takie że pół oddziału by zamulilo. Myślałem o szybkim cięciu dawak a później jakis substytut właśnie na którym normalnie da się funkcjonować ,a żeby znowu się nie wypierdolić.Chociaz tolerke zbić jak najbardziej.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 525 / 55 / 0
Dzisiaj weszło prawie 3g fenibutu a nie jestem nałogowcem z kosmiczną tolerką, wręcz przeciwnie, czuje już dawki jak 500mg. To normalne, że po takiej dawce zaszła (głównie na peaku) chyba reakcja paradoksalna - czułem się psychicznie solidnie pobudzony, do tego złapałem strasznego wkurwa i nerwówkę? Fizycznie pewien dyskomfort, ruch zmieniony troszkę jak przy średnim najebaniu ale nie do końca, trochę inaczej, nie wiem jak opisać - miałem takie pewne uczucie, że coś jest nie tak, "weszło za mocno" xD Czuć było na żołądku (nic uciążliwego ani jakoś nieprzyjemnego) oraz na kibelku 2 posiedzenia zaliczyłem - ale to kwestia może tego, co jadłem (musli z mlekiem, później parówki i jakieś owoce xD) i dużej ilości kofeiny przy zbyt małej ilości płynów. Na sytuację mogły mieć też wpływ inne czynniki - niewyspanie (drugi dzień z rzędu, chociaż dzisiaj już nie tak źle, z 6h spałem), spożycie dnia wcześniej niemałej ilości waleriany (z 1/3 buteleczki 35g) oraz co najważniejsze sytuacje mocno stresowe - i chyba to mogło być znaczące, bo teraz jak już jest po wszystkim to czuje normalne porobienie fenibutowe i senność.

Na chwile obecną wniosek - chyba te 1,5-2g to optimum jeśli chodzi o działanie dla zwykłego użytkownika (jak kogoś satysfakcjonują jeszcze mniejsze dawki to oczywiście tym lepiej). Chyba żeby jakoś wady większych dawek zamaskować ale i tak polecam się tego trzymać oraz ograniczonej ilości stosowania w tygodniu (ja w ogóle doradzam ograniczyć się do doraźnego stosowania w razie konieczności np ukrycia lęków, ew rekreacyjnie w ten weekend czy coś jak nie był potrzebny przez resztę tygodnia) żeby tolerka nie rosła, inaczej stosowanie tej substancji będzie się mijać z celem na dłuższą metę.
  • 225 / 22 / 0
A jak długo utrzymuje się wyczuwalne działanie?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 525 / 55 / 0
W sumie to nawet teraz czuje lekki afterglow bo nie jest to czysty zjazd.
  • 164 / 44 / 0
Te reakcje paradoksalne są wg mnie normalne, takie same są zresztą przy baclofenie. Ja po przesadzeniu z fenibutem czułem się trochę jak po jakichś dziwnych stymulantach, włos się jeży, człowiek pobudzony, nerwowy, ale też jakby zamulony przez GABA-B. Pojebane
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 240 / 23 / 0
03 października 2019KrwawyJanek69 pisze:
A jak długo utrzymuje się wyczuwalne działanie?
Działanie utrzymuje się nawet do 24h, nie raz wstawałem rano z łóżka i się zataczałem.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Myślicie że miesiąc przerwy na ashwagandzie + taurynie, pomoże zniwelować tolerke na pheni w sposób satysfakcjonujący? Czy lepiej poczekać dłużej? Da się w ogóle czasem tolerke zbić do zera? Czy lepiej iść do lekarza, wyżalić się że pheni nie kopie i poprosić o coś mocniejszego? xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.