Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Z tego co czytam, wszędzie w polsce są piguły na MDMA, a tymczasem u mnie na południu wielkopolski jest taka chujnia że ja pierdole.
Brałem holenderskie kilkanaście razy, a kiedy wziłąłem pierwszy raz polskie to po prostu postanowiłem iść spać po 20 min, tak mnie to odrzuciło.
Oczywiście z braku laku wpierdoliło się ich paredziesiąt sztuk, i tak na około 50 sztuk nie było ani jednej czystej z MDMA, prawie wszystkie były coś pod fetę z sam nie wiem czym.
przy niektórych miałem te dreszcze, zime dłonie, stopy, wykręcanie się, muzyka brzmiała jakbym miał głośniki w głowie, ale nadal w małym porównaniu do 100% MDMA.

Ogólnie zajaranie pomagało tym pigułom. Jakby je odblokowywało trochę na lepsze.

Macie pomysł co tam może siedzieć?

Oprócz tego jadłem 2 inne typy na zupełnie innych substancjach.

szare PP czachy, sławne wszędzie, wykonane 10/10 mistrzowska praca, a MDMA było tam 0%, w każdej innej było chyba coś MDMA, albo pod MDMA, a tutaj była jakby sama feta, kumpel mówił że działanie trochę jak metamfetamina.

Jak wchodziło to brałem akurat prysznic, pamiętam że woda letnio zimna była zajebista, i sam jej dotyk sprawiał przyjemność, tak samo jak wyszedłem, wiatr sprawiał przyjemność, muzyka poezja itd, działanie 6 godzin takiej samej fazy tzn, nie było lepszych i gorszych momentów.

Czerwone coca cole, zero działania, 2 wzięte, po 2 godzinach decyzja na inne pixy, w sumie zjadłem 4, i budzę się w nocy do wc.
Miałem wzrok taki lekko przechylony, wszystko było przechylone i za leciutką mgiełką.
  • 84 / 4 / 0
Od jakiegoś czasu bawię się z pixami i mam kilka pytań do nieco bardziej doświadczonych osób. Ogólnie moim problemem jest to, że zdarza się, że wymiotuję po łyknięciu w momencie kiedy zaczyna działać. Tabsy akurat mam z zaufanego źródła i tylko ja mam taki problem, znajomi nie mają takich negatywnych efektów. Wiecie jak sobie radzić z nudnościami i czym mogą być spowodowane? Możliwe, że dzieje się tak z powodu brania na pusty żołądek? Druga sprawą jest jak zabezpieczyc jame ustna przed totalnym rozpierdolem. Co prawda japa nie lata mi na prawo i lewo tak jak u wielu osób a jedynie pojawia sie szczekanie zebami w tak zawrotnym tepie, że szczerze nie wiedziałam, że ludzkie ciało tak potrafi. Gumy do żucia odpadają bo są dla mnie zbyt słodkie i od razu odruchowo je wypluwam. Może coś do gryzienia czym mogła bym zająć szczękę..?
A tak już luźniej to jaka jest możliwość utraty filmu przy wiekszych dawkach? Ważę około 60kg i mam zamiar przerzucić się na większe dawki, około 200mg. Wiadomo, że wolala bym wiedziec następnego dnia jak się bawiłam z pamięci a nie opowiastek znajomych... No i na zakończenie - Czego polecacie spróbować po ecstasy? Znajoma poleciła mi dotykać stopą nóg chłopaków z gęstym owłosieniem(brzmi to conajmniej dziwnie jednak brzmi tak większość doświadczeń po tej substancji heh). Dotyk i muzyka wiadomo.. ALe może coś do zjedzenia? Ponoć skok do basenu jest godny polecenia i uczucie nieziemskie. Co lubicie robić po pixach? I jak u was wygląda mix x trawą? Ja osobiście palę raczej dla smaku i nie chciała bym, żeby mnie zamuliło na czas imprezy kiedy wszyscy się bawią w najlepsze.
  • 84 / 4 / 0
Jakie są wasze odczucia po szczególnych dawkach MDMA? Jest tu ktoś kto próbował na raz 400mg i chciał by podzielić się swoją fazą?
  • 563 / 104 / 0
@Z@Zielona24 osobiscie nie probowalem ale paru moich znajomych probowalo, generalnei zalezy jaka masz tolerke , jesli dosyc niska to moze za grubo , na pewno wtedy MDMA poakze swoją psychodeliczna moc
  • 5 / / 0
Jadł ktoś może zielone Jurasiici?😜
  • 200 / 16 / 0
U mnie w okolicy pojawiły się ostatnio te Jurassici
Osobiście nie jadłem, ale według znajomych te cukierki to czachognioty jak mało które
Osoby jedzące co tydzień na imprezach kilka sztuk pigul stwierdzili, że po całej było za mocno na balecie i żałowali, że pół nie wrzucili
Na necie znalazłem wzmiankę, że mają 240mg, ale nie wiem ile w tym prawdy
U mnie już w domu grzeje się kilka na jakąś okazję, jak stestuje dam znać :D
  • 5 / / 0
Zjadłem te Jurassici i mogę powiedzieć że nigdy nie jadłem lepszych krążków. Od 2 msc żadnych nie jadłem. Zacząłem od 2 ćwiartek, Łykałem je w odstępie 5 min jakos (podszedłem spokojnie do jej mocy), jak zaczęło wchodzić wziąłem znowu dwie ćwiartki i na końcu jak już się rozgrzałem dostałem ćwiartkę od kumpla. Stan euforyczny nie do opisania... moim zdaniem czysta Mka. Przez pierwsze 2 godziny czułem jakbym się rozpływał. W pokoju było 4 typa i każdy czuł się podobnie. Mimo tego że jest silna (czytałem troche o niej i słyszałem) to nie czułem że łeb mi pęka czy coś w tym stylu. Gdy leciała muzyka czułem sie jakbym był jej częścią. Super humor, energia, poczucie rytmu i chęć tańczenia. Ciagle chciało mi się pic, częściej niż zazwyczaj. Rano kac morderca.
Ocena 9,5/10
  • 84 / 4 / 0
Jak z łykaniem dzień po dniu? Zawsze robie przerwy minimum 7 dni ale akurat mam odważną okazje na zarzucenie. Ile musiała bym łyknąć żeby cos poczuć?
  • 159 / 35 / 0
@Zielona24
nie polecam z dnia na dzień, doświadczone na własnej skórze:
*praktycznie brak euforycznego działania (o ile coś zadziała)
*a jak nic nie zadziała to pewnie bedziesz chciała dorzucić więcej co z kolei pociągnie z sobą:
-tachygardia
-drgawki
-ogromny niepokój
-na drugi dzień mega depresja który potrwa kilka dni z powodu wypłukania serotoniny

odradzam, szkoda zdrowia i towaru
Ostatnio zmieniony 05 października 2019 przez Muttley, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 237 / 13 / 0
Zadzialac zadziala, ale nei tak jak dzien wczesniej to normalne. Na sobie testowalem tak kilkukrotnie, poniewaz jestem debilem i lubie robic z siebie krolika doswiadczalnego XD Zazwyczaj jak wrzucalem na drugi dzien to dawke zwiekszalem tylko o 0.5-1 piguly, co zazwyczaj bylo jeszcze spoko, ale ostatnio skonczylo sie wielkim niedosytem i 'moge wiecej, dam rade wiecej' Ostatn iraz skocnzyl sie tak, ze przecholowalem i skonczylo sie objawami, jakie opisal @Muttley w dodatku w pewnym momencie zlapalem takiego laga...Koledzy mowili, ze sie poprostu zawiesilem. A to bylo niepokojace uczucie.
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).