Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czy zbiory mogę zaliczyć do udanych?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 921 / 277 / 0
@korniszon1104

Tak.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 1100 / 273 / 0
30 września 2019dzekson123 pisze:
Dzięki za podowiedzi, coraz bardziej jasne mi się to robi. Jeśli tylko zobaczę prawidłową na żywo - więcej nie zapytam :) Ciężko je znaleźć bez konkretnych miejscówek , ciągle szukam tych mokrych ocienionych łąk...

PS. cut - myślę, że wiesz ocb...
no jednak najlepiej jest jak ktos doswiadczony pokaże, niż takie zbieranie w ciemno, łysiczkopodobnych gatunków są setki, ale jak sie raz znajdzie właściwe zawsze się je rozpozna
@korniszon1104
eleganckie egzemplarze
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 6 / 0
Co powiecie o tych modelkach, jestem przekonany w 80%?? :extasy:
IMG_20190930_223151.jpg
  • 85 / 35 / 0
@PrimaBelladonna Gratulacje życze smacznego.
https://tpb.party/torrent/8427705/Painkiller_Black_Edition_
  • 213 / 38 / 0
@Up no i prawidłowo
  • 2 / / 0
dobre wybory?
  • 29 / 1 / 0
Łyse ?
1569928285963.jpeg
  • 16 / / 0
Czy to łysiczka?
Znalazłem dzisiaj. Zdjęcie zrobione od razu po zerwaniu w tej samej okolicy były jeszcze (2 nie licząc tego) miejsca w ktorych rosnęło to samo mniej więcej 10 sztuk w każdym
20191001-164503.jpg
  • 1211 / 616 / 0
@Majeranek90 to nie jest łysiczka.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.