Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Na żaden fiolet.
Kurwa Chłopie poczytaj troche o wyglądzie masz wszystko jak BYK
np. w wikipedii i nie tylko.
Powodzenia.
29 września 2019dzekson123 pisze: Dlaczego wg Ciebie to nie łysiczki co jest elementem który nie pasuje?
2. Kapelusz. Trochę ciężko to wytłumaczyć, bo jako faceci mamy dość ograniczony zasób słów określających subtelności kolorystyczne i fakturowe, ale... no kurde:
widać chyba dość istotne różnice?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Pisza jednak ze zmienia kolor (ciemnieje) pod wplywem wilgoci . Chodzilo Ci o to ze powinien sciemniec? Napisz jak mozesz wiem ze wszystko jest gdzies w necie ale skoro pytam to znaczy ze slabo szukalem i nie wiem :) i luz - te kur@y tez nie potrzebne za bardzo :)
Z góry dziękuję,
Ja od siebie jeszcze dodam, że Łysiczka lancetowata może być tak brązowa jak ta u Ciebie po lewej tylko i wyłącznie po porządnej aplikacji wody, wtedy doskonale widać wertykalnie ustawione paski, jeden obok drugiego. Podglądnij sobie jak to wygląda na ładnym porównaniu u pana Pokolenie Ł.K. Nawodnione łysiczki mają takie pionowe, jakby narysowane linie na kapeluszu. Tutaj mieszaniec: http://fungiflora.com/wp-content/upload ... 859342.jpg
Te już w pełni nawodnione: https://www.mindenpictures.com/cache/pc ... 163375.jpg Jak widać w bardziej suchych okazach nie są tak ładnie widoczne: https://alchetron.com/cdn/psilocybe-sem ... e-750.jpeg
@betees To nie to. Szukaj dalej, poprzeglądaj sobie fotki łysiczek.
PS. cut - myślę, że wiesz ocb...
30 września 2019betees pisze: Cześć, czy mógłby ktoś rzucić okiem na moje znalezisko.
Z góry dziękuję,
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.