Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 399 / 0
29 sierpnia 2019jezus_chytrus pisze:
Chcesz je wyrwać, żeby inne spoty ocalały - dobrze zrozumiałem?
Trochę chaotycznie napisany post i ciężko wywnioskować, czy psy już wiedzą o lokalizacji spota. Gdyby wiedziały o uprawie 25 krzaków, byliby tam w 10 minut. Nagrali Ci się na fotopułapkę?
Moim zdaniem w historię, że poszedłeś wyrwać (ryzykując przyłapanie Twojej osoby przy 25 krzakach) z poczucia obowiązku, nikt raczej nie uwierzy : D
Jeżeli spot jest spalony, to jest ostatnie miejsce, w które powinieneś teraz chodzić. Chyba, że została tam fotopułapka - tylko po nią próbowałbym ewentualnie iść, jeśli jest połączona z telefonem na Twoje dane.
dwa w niedalekiej lokalizacji ocalały..., wiedziały panieny- wycieli z gruntem25 różanek,. ale mija prawie 2tyg., - nie sądzę, żebym się złapał na ich nagrania-fotopułapki czy inne wynalazki, swojej fotop. nie ustawiałem tam-bywałem tam co drugi dzień-więc wiedziałem co się dzieje- byle dwa pobliskie(ale zamaskowane w miarę! ;) ) do końca ocalały!, pozdro, dziękówa za fachową i rzeczowa radę!, siemanko
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12527 / 2431 / 0
Szkoda 25 krzaków... jak dowiedziałeś się, że spot jest spalony?
  • 1180 / 399 / 0
31 sierpnia 2019jezus_chytrus pisze:
szkoda-WIELKA ;/, ale cóź...miałem fotopułapki tam :( ...jakiś człowiek się przewinął przez spot(ruszone drobne rzeczy-nawóz i pojemniki - tu już zrobiło się nerwowo- nie ruszył krzaków, ale kilka później przy pielęgnacji roślin, podjechał dość blisko samochód, słyszałem rozmowy 2panów- jak się okazało bylo ich 3-zwiałem ze spota i obszedłem do okoła - psiury stały-krzaków nie ruszyli, no i kilka dni bałem się - generalnie po roślinach-bo iść je wyrwać do przesadzenia to by byla głupota - ale w promienia kilometra i pół kilometra były 2 kolejne - po 20 - , a psiury lubią poszukać kolejnych w okolicy- i strach tam było zajrzeć, po kilku dniach zaglądam na tego spalonego spota-25 wycięte przy ziemi, na szczęście tych dwóch spotów nikt znalazł, nie jest tak tragicznie więc, na kolejny sezon- spoty koniecznie z moimi fotopułapkami- bezpieczeństwo naj, bałem się wejść na te dwa spoty-czy tam nie ma jakiejś fotopułapki, albo kamery psiarskiej,, ale luz
sory, że teraz odp., nie byłem ostatnio na hypku

---------------------
31 sierpnia 2019jezus_chytrus pisze:
sorka- zgubiłem NIE - NIE MIAŁEM FOTOPUŁAPEK, strachu się najadłem, no i szkoda tych 25..., pozdro

Scalono. taurinnn
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12527 / 2431 / 0
Ciesz się, że siedzisz teraz w domu, a nie w puszce : ) Miałeś mega farta...
40 krzaków to i tak świetny wynik.
  • 1180 / 399 / 0
25 września 2019jezus_chytrus pisze:
Ciesz się, że siedzisz teraz w domu, a nie w puszce : ) Miałeś mega farta...
40 krzaków to i tak świetny wynik.
jezu dzięki ;) , a tak jak myślisz-jak minęły już dwa tyg. po ścięciu przez panieny- to mogę już spać spokojnie? bo raczej by nie zwlekali tyle z odwiedzinami i zabraniem mnie do puchy... odp. jak bedziesz i także proszę o zdanie innych osóbek z forum,. pozdro&peace
  • 1180 / 399 / 0
pany proszę o opinię; minęły dwa tyg. odkąd panienki wycięły mi rośliny równo z gruntem- czy mogę spać spokojnie, czy mam się jeszcze trochę obawiać tzw. "czynności dochodzących"? , jak uważacie?, pozdro&proszę o info, heja :papieros:
  • 641 / 98 / 0
Skąd wiesz ze Psiury? Może ktoś zobaczył i był zainteresowany "przejęciem" krzaczków?
  • 2972 / 1607 / 35
Moga wpaść 14 dni to mało poczekaj jeszcze!:)
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1180 / 399 / 0
28 września 2019Carlosa pisze:
Skąd wiesz ze Psiury? Może ktoś zobaczył i był zainteresowany "przejęciem" krzaczków?
obeszłem spota jak słyszałem rozmowy i stał psiarski(cywilny-ale znajomy mi na 100%) samochód- i osoby poszły na spota, kilka dni później 25 wycięte z gruntem-kwitnących może z połowa była najwyżej....
  • 1180 / 399 / 0
28 września 2019AnnaS pisze:
Moga wpaść 14 dni to mało poczekaj jeszcze!:)
dzięki za radę Anna, ostrożności nigdy nie za wiele :skret:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.