Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 213 / 38 / 0
@Up nie, to nie to
  • 4024 / 375 / 953
27 września 2019molasar pisze:
Grzybak na poprzedniej stronie, pokazał wg. mnie dwie łysiczki właśnie.
Toż to przecież kołpaczki podręcznikowe :)
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 77 / 7 / 0
Wygrałem czy przegrałem?
  • 85 / 35 / 0
@Dezo nistety próbuj dalej.
https://tpb.party/torrent/8427705/Painkiller_Black_Edition_
  • 65 / 13 / 0
Drodzy Koledzy - wydaje mi się że chyba to to - prośba o identyfiakcję i ew. wyprowadzenie z błedu :)
Znalazłem tylko 2 szt, ale potencjał jest :) ususzę i zbieram dalej ...
Dzięki!

PS. Czubek jest, ciemna harmonijka jest, długa niełamliwa nożka jest... coś pominąłem?
  • 1 / / 0
  • 1 / / 0
Czy to mogą być łyse?
1.png
2.jpg
  • 85 / 35 / 0
@GrzybiaszBarabasz niestety pamiętaj że łyse nie są tak kruche. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
https://tpb.party/torrent/8427705/Painkiller_Black_Edition_
  • 1 / / 0
witam czy to te?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.