Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
Wypróbowane na sobie po przeczytaniu kilku raportów o mieszaniu heroiny z piracetamem w tym celu w UK i USA.

Chodzi o piracetam w prochu (a nie sproszkowany !), mam też Memotropil który brałem przed zażyciem ale to nic nie daje - jedynie jednoczesne podanie skutecznie zwiększa wydajność.

Przykładowo 80 mg oksykodonu + 1,5g piracetamu działa na mnie jak 320 mg oksy

Co ciekawe zażycie drobnej ilości buprenorfiny, np 3.5mm paseczka z 40stki tak ekstrakcją na byle jak (czyli wodną) byleby był sam agonizm i antagonizm się nie aktywował (również gotowane jednocześnie, kwas na końcu ) o dziwo miażdży mnie jak 400-450mg majki.

} Wszystko IV oczywiście.

Jeśli zamierzacie spróbować tej metody, pamiętajcie : bądźcie ostrożni j zaczynajcie od mniejszych dawek.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 206 / 1
Nie rozumiem co masz na myśli w tym miejscu: "piracetam w prochu (a nie sproszkowany !), mam też Memotropil". Piracetam w prochu = piracetam sproszkowany. Nie polecam jednak wstrzyknięć piracetamu nieznanego pochodzenia lub przygotowanego samodzielnie. Jeśli ktoś ma możliwość, lepiej wykorzystać właśnie Memotropil 20% roztwór z Polpharmy.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1931 / 318 / 0
wybacz, źle się wyraziłem .chodziło mi o piracetam HCl w formie kryształu, który nie trudno zdobyć. przestrzegałem jedynie , aby nie używać tabele memotropil i ich doprowadzać do postaci prochu
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.