Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 134 / 3 / 0
Łykać 375 m pregaby 250-0-225 na leki i nerwice. Czy zapalenie mj lub zapodanie pixy będzie jakos odbijalo się na kuracji? Prega podbila mi pewność siebie ale chodzę na takim wkurwie ze mam ochotę zajarac
  • 62 / 14 / 0
Tylko pregabaliną sie leczysz? Bo ogólnie mj a tym bardziej piguły niszczą kuracje na nerwice. Ale z drugiej strony prega działa bardziej jak benzo i nie leczy a działa raczej doraźnie na czas jej stosowania (ja tak uważam) więc będąc na samej predze zapaliłbym mj czy strzelił piwo ale be mocniejszych rzeczy. Bo nią i tak raczej maskujesz objawy a nie się leczysz.
Uwaga! Użytkownik WhiteMaskTBK jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 3 / 0
Przepraszam, 150-0-225. Mój telefon płata figle i często wstawia to co sam chce. Tak tylko pregą,ale nie wiem czy ona cokolwiek maskuje bo ciężko mi stwierdzic. Walnąłem juz wcześniej piguly pierwszy raz od w chu czasu i albo wcześniej było placebo albo faktycznie podupadla mi kuracja prega. Dziś od rana do wieczora wkurw i impulsywnosc poziom hard retard. Nie wiem co o niej sądzić, spodziewałem się czegoś zupełnie innego, być może spokoju mnicha tybetańskiego ala alprazolam. Niestety nic z tych rzeczy. Ważne też dla mnie, czy prega w dłuższym stosowaniu zaradzi z przedwczesnym wytryskiem? Stosowałem jakis czas fluwo 300mg która doprowadzila do tego ze wgl nie mogłem, niedawno przerzucilem się na prege i jest zupełnie W druga stronę, 2 ruchy worek suchy. I jeszcze ból jąder. Co to się odwalilo
  • 981 / 84 / 0
Mi się paczka skończyla to było tak średnio
Polewalem etizolamu
  • 1974 / 528 / 0
Zawsze jak się pregaba kończy to trochę smutno.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 981 / 84 / 0
Za tydzień mam wizytę u swojego lekarza, wezmę sobie zapas na kilka mc
  • 240 / 23 / 0
Możliwe jest, że na mnie pregabalina nie działa przeciwlękowo? Małych dawek nie odczuwam, lęk uogólnieniony jak był tak jest. Jedna pojedyncza dawka 300mg mnie stymuluje jak parę kaw a już wyżej to mioklonie.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 44 / 0
Faktycznie, idzie się odprężyć. Pojebane krzywe akcje w życiu, zestresowany, aż na granicy płaczu. 75mg zadziało może odrobinę, dorzutka 150 pozwoliła się uspokoić. Chyba pobiorą 2x150 przez parę dni. Heh
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 134 / 3 / 0
A jak ma się palenie suszu CBD do kuracji pregabalina? Interesują mnie wszystkie za i przeciw
  • 2229 / 370 / 0
W suszu tyle cbd co nic, lepiej jakies kropelki czy liquid,
można czemu by nie, fajnie uspokaja i tonizuje
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.