Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 311 / 53 / 0
He he ktoś pokazywał podobny patent tyle że niefabryczny z fenixem mini. Na dobrą sprawę niemal każdy no no-name waporyzer da się tak skompatybilizować. Trza przetestować.
KrwawyJanek69 pisze:
Ja używam gravity bongo to takie profesjonalne wiaderko jest moc i elegancja ale coś zdjęcia nie mogę załadować [emoji3525]
Scalonko?

Jak profesjonalne? Skąd to kupić? Biere.

(scalił JCHS)
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
16 września 2019jezus_chytrus pisze:
Jakim budżetem trzeba dysponować?
Na fotce akurat mighty za tysiaka, nie wiem jak inne wapki, bo akurat ten wariant miałem okazję testować i zajebisty chmury z niego wychodzą (a przede wszystkim zdrowe). Łączy wszystkie zalety bonga i waporyzatora w jednym. Bongo natomiast bez znaczenia jakie wybierzesz, tylko szlif musi pasować do adaptera - musisz sprawdzić ile ma mm owy adapter, bo aktualnie nie pamiętam.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 211 / 12 / 0
Nie mogę znalezć Bonga w w kolorach rasta z normalnym metalowym cybuchem, a nie tym szklanym. Może ktoś widziałaś jakieś bonga rasta z klasycznym cybuchem?
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12498 / 2425 / 0
Czym ten szklany cybuch ustępuje metalowemu? (poza możliwością rozbicia)
Pytam z ciekawości, bo nigdy nie używałem szklanego.
  • 211 / 12 / 0
Te co widzialem w sklepach szklane sa za duże na malą ilość materialu
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12498 / 2425 / 0
Zawsze można wbić mniej - no chyba, że dziurka jest jest za szeroka i wejdzie albo pół g, albo nic : )

Ja też szukam innego bonga, bo aktualne zaczyna mnie już irytować. Cybuch jest zbyt wąski i długi (a wolę szerokie i krótsze) i łatwo można ubić zbyt mocno. Nie ma też takiego kopa, jak po poprzednim (mimo, ze jest większe).
Do tego chciałbym jeszcze waporyzator - VapCap'a na niecałe 2 stówy - prosty jak cep i podobno niezawodny.
  • 2714 / 512 / 0
Wybierz sobie coś z unikatowych, oni te cybuchy robią w sam raz. Nie zapomnij dokupić sitka - dobiorą Ci rozmiar jeśli napiszesz im to w komentarzu do zamówienia.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 980 / 83 / 0
Odkąd wale bonga, żadna inna droga konsumpcji dla mnie nie istnieje
  • 12498 / 2425 / 0
^
Bo jest najlepsza!

Ktoś ma jakiś dobry patent na czyszczenie akrylowego bonga? Próbowałem alkoholem (spirytusem salicylowym) - owszem, ładnie czyści, ale jest 1 mały minus - trzeba kupić nowe bongo.
Żadne płyny, jakie stosowałem nie chcą rozpuścić smoły. Może gorąca woda...? Akryl wytrzyma?
  • 460 / 59 / 0
bongo to moje ulubione narzedzie do palenia odkad stac mnie na takie ilosci jazzu :D
zazwyczaj na jedno posiedzenie ten giet idzie samemu, jedno dwa nabicia i przy tej tolerce jest okej :v ale smakuje ciagle tak samo dobrze, dzis jakis cytrus zza granicy, wlasnie skonsumowana jedynka, wam tez zycze smacznego!
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.