Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa: Redbull
Kolor: szary / srebrny
Kształt: prostokąt o ściętych rogach
Logo: Redbull
Gdzie kupione: 3city
Kiedy kupione: koniec sierpnia 2019
Dodatkowe komentarze: Mocno zbite
wie ktoś co to? nie mam żadnego info, kupione od przypadkowego typa w klubie. nie testowane...
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Kupione po 5e za sztukę, bite 250mg dobrej emki.
Dobre, holenderskie piguły.
Brakuje podziałki do łamania piguł, bo co dla niektórych jedna to b. dużo.
Zjadłem od razu całą, i wjazd był dosyć mocny, piguła dobra, smaczna.
14 września 2019mdshure pisze: Pytanie
Nazwa: Redbull
Kolor: szary / srebrny
Kształt: prostokąt o ściętych rogach
Logo: Redbull
Gdzie kupione: 3city
Kiedy kupione: koniec sierpnia 2019
Dodatkowe komentarze: Mocno zbite
wie ktoś co to? nie mam żadnego info, kupione od przypadkowego typa w klubie. nie testowane...
KOZAKI! na tescie robia sie czarne w oka mgnieniu :)) polecam brac po polowce - u mnie wjazd dosyc dlugi, moze przez to, ze jadlem na pelny zoladek.
Ogólem bardzo polecam jezeli to są te same redbule :)
16 września 2019Uw10MBF06Q pisze: Z marketu Samsara, deklarowane 300mg.
Nazwa: FC BARCELONA
Kolor: jasny fiolet
Kształt: Herb Klubu FC Barelona
Logo: logo kluby FC Barcelona
Gdzie kupione: mazowieckie
Kiedy kupione: wrzesień 2019
Dodatkowe komentarze: z tyłu podziałka do rozdzielenia na dwie połówki. W odróżnieniu od tych opisywanych w innych latach, ta ma duże litery FCB w dolnej części
Ktoś z Was próbował? Są ok?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?