Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12493 / 2425 / 0
Jeśli rośnie dziko, to nie zapyla lokalnych outdoorów?
  • 1229 / 180 / 0
Tzn? Nie wiem ja na hodowli niestety nieznam sie ale pare razy tak.se myslalem ze te samosiejki niektore to moga byc porzucone/nieudane hodowle i teraz siejka zyje swoim zyciem ale palaczom się nie przyda. Gówniarze czesto sie gromadza.grupkami pdzy tych krzaczkach jak i my w sumie za małolata tez probowalismy to palić
  • 311 / 53 / 0
Wysoko rośnie, rozkrzacza się czy raczej badylek z kilkoma listkami? Te siejki to chyba C. ruderalis.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 180 / 0
Takie małe pojedyncze roslinki raczej. Kiedyś u mnie na rejonie byly 2 miejsca gdzie bylo pelno krzakow siejki i to wysokich, policja nieraz sie tym interesowala i nagabywała włascicielke złomowiska na ktorym to roslo. Wygladaly dosyc konkretnie ale tez.nic nie klepalo
  • 3455 / 556 / 2
Ja palilem raz dobra siejke, typ mial tego w domu chyba z pare kilo. Slodkawa w smaku, delikatnie rozluzniala, jakbym pil melise. Nic konkretnego.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
14 września 2019jezus_chytrus pisze:
Jeśli rośnie dziko, to nie zapyla lokalnych outdoorów?
Nie tylko lokalnych. Pyłek z wiatrem może przebyć nawet kilkadziesiąt kilometrów.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12493 / 2425 / 0
Dlatego trzeba koniecznie wyrywać chamy (jeśli ktoś nadal używa pestek regularnych - jak ja np), jeśli się trafią. U mnie % chamów wyniósł do tej pory dokładnie 11%. U znajomego z równie niefeminizowanych pestek wyrastają same chamy (dobrze, że były tylko jako dodatek).
Być może u niego rosną dziko, a u mnie nie (nigdy nie widziałem dzikiej).

A to top z mojego Passion #1 x Early Skunk, który zdecydowanie przejął geny Skunk'a (w zupełnym przeciwieństwie do starszej siostry).
Jeszcze go nie testowałem, ale zapowiada się równie dobrze : )
Nie byłem świadom, że można na oucie taki dobry temat wyczarować : )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 51 / 3 / 0
Kilka lat temu bylem w kuj.-pom i znaleźliśmy pole samosieji. Krzaki ok 1,5 m rozkrzaczone z wielkimi bobami oczywiście zapylonymi ale wygladalo fajnie. Do palenia sie nie nadawało ale makumba z pełnej reklamówki robiła robotę 😅 przez caly pobyt co dzień wjezdzalo kakałko
  • 203 / 21 / 0
Kiedyś jak była posucha paliłem wiatraki z critical kusha, roślina ogólnie nie zakwitła bo ziomek ustawił ją na 12/12 a nie były to pestki autoflo (dostał je jako gratis do automatów i myślał, że te też będą auto )

Ogólnie kopalo na krótko i trzeba było ciągnąć wiadro za wiadrem, żałuje że nie zrobiliśmy wtedy makumby bo troche tego było :/
  • 51 / 3 / 0
Kiedyś też miałem okazje palić klepiace wiatraki tylko juz z pół uschnietego krzaka który wogole nie zdążył zakwitnąć. W ogóle wiele razy paliłem lub przetwarzalem rzeczy które ludzie wyrzucają i miło się zaskoczyłem typu męskie, liście, bez kwiatów itd. Biochemikiem nie jestem ale wydaje mi się że zależy wszystko od pory pozyskania materiału. Oczywiście nie mówię o przemysłowej.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.