Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2534 / 596 / 0
Każdy woli co innego. Tylko ja używałem (używałem bo od kilku tygodni nic) tipa od bletek do uszczelnienia rury w korku, choć jak się dobrze zrobi otwór, to nawet uszczelniac nie trzeba. Ale to tylko drobna, estetyczna kwestia.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12492 / 2425 / 0
Ja nigdy nie musiałem nic uszczelniać - podgrzewało się tzw. dupkę, wtapiało w zakrętkę i było szczelne.
  • 979 / 122 / 0
U mnie zawsze podgrzewało się dupę, żeby przebić się przez korek a uszczelniało się potem i tak papierem.

Chujowa sprawa z tymi wiadrami, tyle jebania się, jak jakis narkoman, zamiast spokojnie normalnie zapalić. Pomijam kwestię tolerancji.
  • 2877 / 266 / 0
przecież to chwila roboty, lufę nagrzać korek przebić, uszczelnić najlepiej samara i szybko dwie butelki tniemy i gotowe
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 211 / 12 / 0
Pytanie techniczne. Czy podpalać lufke można zapalniczką na benzyne? Wiadomo, że lufke dłużej się podpala w sumie to cały czas w przeciwieństwie do papierosa. I czy do bucha mogło by się dostać trochę benzyny co by było trujące. Gdy jest wiatr to zwykłą zapalniczką się nie odpali lufy. A żarowa stopi lufę.
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 180 / 0
Ja żarową normalnie paliłem choć niby wiecej sie marnuje ale to znikome ilosci. Zarowa za to najlepsza do opalania, wszystko opalasz aż do białości lufy.
  • 979 / 122 / 0
Zapalasz jak papierosa właśnie, czekasz aż się zapali susz i wtedy zabierasz ogień. Ściągasz chmurę zatykajac delikatnie lufke żeby się nie dymilo bezproduktywnie po czym powtarzasz wszystkie czynności.
  • 1100 / 273 / 0
08 września 2019kavakawa pisze:
Pytanie techniczne. Czy podpalać lufke można zapalniczką na benzyne? Wiadomo, że lufke dłużej się podpala w sumie to cały czas w przeciwieństwie do papierosa. I czy do bucha mogło by się dostać trochę benzyny co by było trujące. Gdy jest wiatr to zwykłą zapalniczką się nie odpali lufy. A żarowa stopi lufę.
pomijając kwestie szkodliwości, to tę benzyne przede wszystkim czuć w smaku, tak, że bazując na własnym doświadczeniu, odradzam
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 3 / 0
Pytanie miałbym
A mianowicie czy to co ostatnio paliłem to na pewno było zioło
Z marijuaną miałem jak dotąd kontakt kilka razy i tylko raz faza była dla mnie jakkolwiek przyjemna a było to właśnie teraz.
Wątpliwości mam bo pewne efekty u schyłku były dziwne

No to tak, temat od kogoś innego niż wcześniej acz wysoce prawdopodobne wspólne pochodzenie.
Topek całkiem spory i ładny, normalny zapach
Walone wiadra i dosyć sporo tak spaliłem. (Swoją drogą nie wiem czy to ze mną coś nie tak ale dużo przyjemniej mi się z wiadra pali niż z np. bata gdzie dym gorący i jako że nie pale szlugów regularnie to mam zawroty głowy jakbym pierwszego papierosa miał w ustach i 12 lat, czego przy wiadrze nie doświadczam)

Z efektów chyba raczej typowych dla zioła to:
- Przekrwione oczy i sahara w ustach
- Zmiana percepcji czasu
- Zmienione postrzeganie i jakby świat w "ujęciach filmowych"
- Chichranie się z głupot
- Nieogar straszny acz myśli dość trzeźwe

I działania mniej typowe
- Bardzo mocno momentami słyszałem pogłos każdego dźwięku (acz to chyba można pod zmienione postrzeganie podpiąć)
- Odruch że mnie jakby od pasa wzwyż skręca w lewy bok, miałem to już kiedyś.

- Halucynacjami tego raczej nie można nazwać ale bardzo łatwo wizualizowałem sobie różne rzeczy, wracając lasem a ciemno było już to miałem pełno przewidzeń ale na zasadzie że nie widziałem czegoś dokładnie (pnie drzew) i dopasowywałem to do różnych znajomych kształtów, głównie postaci ludzkich.

I coś bardzo dziwnego, dlatego piszę ten post. Słyszałem głosy, kurwa co chwila głosy, idąc przez wspomniany las, i co najmniej raz wcześniej jakoś ubzdurałem dźwięk którego nie było.

Ale mimo to byłem raczej spokojny, wróciłem i jak się obudziłem wszystko git, czego na szczęście nie miałem a kiedyś miałem to bólu głowy po ustąpieniu fazy. Dodam że działanie jakoś ~ 2,5-3,5 h
Uwaga! Użytkownik Juanesco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 699 / 0
Jak nie palisz często, to raczej typowe efekty mocnego upalenia ziołem, jeszcze wiadro... Ja to przejarany jestem, ale bez tolerki, to mnie teraz lufa nokautuje %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.