02 września 2019CieplaPoduszka pisze: Beka z was bialorycerzyki , broniace "ucisnionych" niewiast przed zlem tego swiata![]()
Prawda jest taka , ze malolaty same czesto szukaja starszych facetow , bo ci maja fury , kase i sa dojrzalsi co daje lans u kolezanek i niekiedy zaspokojenie daddy issues .
Nikt sie nie skupil na fakcie , ze skoro laska sie z nim zadaje to jest to jej wlasny wybor i jesli porobiona sie mu odda to tez jest to jej decyzja .
Oho , protekcjonalny ton juz wlaczony prosze pana ? Nie pogadamy bo dziecek miec nie bede . Jak nie umiesz wychowac to nic dziwnego , ze musisz ja chronic przed calym swiatem
@Pompejszyn
Do mnie to ? Ja gram solo w ogole nie uderzam do zadnych kobiet , tym bardziej malolatek wiec jesli tak to kula w plot .
A poza tym szanuj się, nie mam nic przeciwko okazjonalnemu ćpaniu ale to pewnie jest typowa zbuntowana nastolatka, jak raz poleci na amfę to tyle ją widziałeś
23 września 2018mellowdude pisze: Dorosła osoba wie że w życiu są różne okresy, które kiedyś się kończą, będą inne wyzwania, raz jest lepiej a raz gorzej.
Chyba, że ten lepszy okres dla niektórych oznacza rzeczy pokroju mniej obowiązków w pracy lub rozwiązanie jakiegoś konfliktu, to brawo, gratuluję i zazdroszczę :)
Poznając i potrafiąc obserwować ludzi zauważasz w nich niespełnione ambicje bez szans na realizację mimo nierzadko włożonego orgromu pracy, wydarzenia, przez które skreślone zostało coś na co latami się pracowało i czego nie da się odzyskać. Osoby które mają DOM, rodzinę, dobrą pracę i świadomość, że gdyby kilkanaście lat wcześniej zrobiło się coś inaczej to dzisiaj nie żyliby z myślą, że ich życie nie wygląda tak jak zakładali.
A często jest tak, że najbardziej zależy nam na tym, czego nie mamy.
A z drugiej strony bawi mnie podejście ludzi, którzy mówią "gdybym nie brał, to na pewno osiągnąłbym sukces w życiu, był szczęśliwy i spełniony". To nie takie proste
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.