03 czerwca 2019otwieraczdopiwa pisze: Zastanawiam się nad kupnem olejku CBD i zalaniem nim epapierosa. Zadziała to? Ktoś próbował w taki sposób zażywać CBD?
Próbowałem kilku różnych brandów dostępnych w UK i działają, chociaż ich smak był jak dla mnie gorszy w porównaniu do płynów z tytoniem.
Albo i nie, bo nie mam bletek
Kurka znalazłem na ich stronie normalne topy, w innej części niż reszta były
Podziel się posiłkiem, chamie
Ogólnie mają topki normalne ale drogo, bo nie te sprawdziłem. Jakbym wiedział to bym amnesii jakiejś wziął. Bywa
Podziel się posiłkiem, chamie
Skończy się, to pójdą do lekarza po receptę i nadal będą palić.
Jeśli już jakieś miałem, to pozytywne...
Tak czy owak z ziolem troche spedzilem czasu moze jeszcze, kiedys wroce na stare tory ale poza aspektami pozytywnymi warto też naświatlać negatywy.
Z pozytywów to tak jak napisałeś - odmulenie i zastrzyk energii. Do tego bardzo realistyczne i zakręcone sny (nie koszmary).
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.