Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 778 / 51 / 1
Skoro to są znane substancje w niektórych krajach już nielegalne, czy nie powinno być choć trochę badań na ich temat? Wyczytałem, że jest odnotowane 26 zgonów z odnotowaniem Flualprazolamu z czego w piętnastu był przyczyną zgonu. Ja rozumiem, że benzosy nie są witaminkami, ale czy te RC aktualnie dostępne są na tyle niebezpieczne, że alprazolam przy nich jest jak jazda w kasku na rowerze trzy kołowym? Swoją drogą dlaczego w niektórych sklepach można dostać Etizolam, skoro z tego co wyczytałem jest nielegalny?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 240 / 23 / 0
Ten flualprazolam i zgony to w jakimś niebezpiecznym mixie? Wrzuciłbyś jakiś link, bo ciekawy jestem.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9424 / 1847 / 2
11 sierpnia 2019KarmiKlasik pisze:
Wyczytałem, że jest odnotowane 26 zgonów z odnotowaniem Flualprazolamu z czego w piętnastu był przyczyną zgonu
Cos tu krecisz, ld50 benzo jest bardzo wysokie.
Zapewne ludzie mieszali to z alko i stad zgony.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 522 / 64 / 0
Benzo nie da sie przedawkować solo. Zatrucia rc-benzo to pewnie sort zanieczyszczony jakimiś chemikalami.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Wrzucam link do uchwały w której to wyczytałem.
https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 6-2019.pdf
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 240 / 23 / 0
Przecież tam nie ma nic o zgonach.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
14. Potwierdzone przypadki zatruć i zgonów
a) Na terenie polski : Brak Danych
b) w 2018 r. odnotowano 26 przypadki zgonów z potwierdzoną ekspozycją na flualprazolam, które został zgłoszone przez Szwecję (24 zgony) oraz Finlandię (2 zgony). Przyczynę zgonu odnotowano w 15 przypadkach, a w 8 z nich flualprazolam był wymieniony z nazwy jako czynnik przyczyniający się lub możliwy. (...)
  • 778 / 51 / 1
Może domyślacie się jakie oni tam wrzucają wypełniacze?
Albo jest ktoś kto brał tego wiele i porobił badania czy wszystko z nim okej?
Bo same wypełniacze gdy są neutralne to pół biedy, gorzej jak tak nie jest . Ma ktokolwiek jakieś ciekawe informacje, czy tak dużo ludzi to żre a ich to nie interesuje ?

Na innym forum wyczytałem o kolesiu który pisał z chińczykami, którzy zaopatrują niektórych z naszych polskich vendorów. Oni nie ukrywali faktu, że Eto jest tylko w 60% czyste.
  • 92 / 16 / 9
Flualprazolam to straszny kosior na zwale. Ja po nocce na fecie i gieblu i stresującym dniu jak pod wieczór zarzuciłam zaledwie 0,25 mg to miałam bardzo płytki oddech podobno i trzeba było mnie z 5 minut budzić.
  • 447 / 45 / 1
Flu alpra? Żółte tabsy? Jem benzo rekreacyjnie raz/dwa razy w tygodniu, wczoraj wjebalem 5 flualprazolamow i popilem piwami (godzina 15) i spałem dziś do 11.
Po takiej dawce to norma że mnie uspilo i zerwało film, ale czy jest to taki kosior? Nie powiedział bym. 1 mg flua jest o wiele słabsze niż 0.5 c zolamu. Jak dla mnie clonazolam mocniejszy
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.