Jadłem niewiele ale to nie był pierwszy raz. Ogólnie mój pierwszy raz z hometem wyglądał tak samo, potem kolejne dwa czy trzy ok no i ten ostatni. 2cb nawet lżej na mnie działało.
Podziel się posiłkiem, chamie
Bo mam w tabletkach po 25mg, wiem jak działa cała, ale tym razem chcę "w miarę" ogarniać rzeczywistość i uprzyjemnić sobie czas, zamiast tripować na całego.
Jest jakiś niedosyt albo dziwne odczucia?
Pytam, bo z Acometem miałam tak, że wzięłam kiedyś pół tabsa (1/2 z 25mg) i pamiętam, że efekty fizyczne (mdłości, kręcenie się w głowie) przeważały nad wrażeniami wizualnymi. Później wzięłam całe i nawet nie wiem, czy coś mi było - po prostu cieszyłam się kolorami, jakie mnie otaczały :D
imho połówki się nie opłaca walić
a jak to te szare LL to one mają po 20mg nie 25
był dobry humor, podniesienie nastroju i kolory jak pisze delicsajko, oprócz tego lekkie falowanie albo kręcenie się pikseli [ale do prawdziwych, mocnych wizuali to się ma nijak] i lepszy odbiór muzyki.
Podejrzewam że z HoMETem będzie podobnie.
Przecież to ilość dająca wyraźne działanie.
Nawet jeśli nie satysfakcjonuje to już jest normalne dawkowanie mogące u niektórych wywołać silne efekty
Ja kiedyś na 0.5 grzybów miałem z zamkniętymi oczami pełnoprawny trip.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.