Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Takie połączenie z heroiną jakby wyglądało jak najbardziej na pierwszy raz myślę o micro dawce co o tym powiecie, czy byłyby interakcje sedacja jakie efekty podejrzewacie.
Używamy nazw międzynarodowych leków, nie preparatów handlowych. Poprawiono. Cooba83
Edit: Właśnie przeczytałem skład i chyyba to mi nie pomoże, ale może ktoś próbował i mi odpowie. Wiem, że te napoje typu mirinda mają w sobie kwas cytrynowy, ale czy przeżyje to jeśli dodam troche ?
pomogła by i odrobina octu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
robiłem to tak pompka 5ml i igla 0.5
wydaje mi się. że igła jest za mała.. ciężko trafić robią się gule i zrosty, aplikacja przebiega ciężko..dodatkowa prawą ręke mam pół sprawną, bo uszkodzony nerw.
PYTANIE:
jaka najlepsza pompa?
jaka najlepsza igła (taka jak do pobierania krwi np 0.9 ?
staza jest potrzebna?
jak perfekcyjnie trafić w żyłę?
jakbmy ktoś mógł tutaj , pw , albo link dać ?
dziękuje
Jednak heroina najlepiej wchodzi jak się podaje szybko i w większe żyły.
Obczaj FAQ morfinowe, FAQ walenia po kablach, pdfa "Getting off right" i pdfa "Rób to bezpieczniej", czytaj uważnie i oglądaj obrazki, tam jest naprawdę mnóstwo dobrego info podanego w przystepny sposób. Na yt kiedyś były fajne filmiki na których gościu gotował strzała i podawał tłumacząc przy okazji co, jak i dlaczego robi. Jak to jeszcze jest i znajdę to wrzucę tu linka.
Ja robię tak:
a) dokładne mycie rąk/dezynfekcja spirytusem
b) przygotowanie strzału w malutkiej ilości wody, im bardziej stężony tym lepsze wejście, pamiętaj też żeby dać dosyć kwasku (nie musi być go wiele, parę ziarenek) i podgrzaniu konkretnie, mieszaniu jeżeli są problemy z rozpuszczalnością, no i filtruj ten syf
c) (zwykle zbędne u mnie) włożenie łapy/nogi/kutasa w którą walisz do gorącej wody na kilkanaście sekund, wytarcie dokładnie
d) zaciskanie pięści, uginanie ręki w łokciu, jakieś wymachy, napinanie mięśni
e) założenie stazy, ciasno ale tak żebyś mógł ją raz dwa jedną łapą albo ruchem mordy poluzować (polecam pasek od szlafroka, od biedy używałem sznurówki będąc w podróży)
f) dezynfekcja miejsca wkłucia i okolic, potem czekasz aż alkohol wyparuje albo wycierasz czystą chusteczką (z gazików wyparowuje szybciej niż lany z buteleczki, taka obserwacja)
g) wbijasz pod odpowiednim kątem, wcześniej łapę sobie skieruj w dół, poniżej pasa żeby krew lepiej napływała, wbijaj powoli, oddychaj powoli, nie na chama, trzymaj pewnie pukawę żeby się nie trzęsły łapy, krew zwykle sama do kontrolki napływa, jak nie to zaciągnij troszkę i dopiero podaj, szybkość podania wpływa nieco na wjazd ale nie polecam za dużo podawać za szybko zwłaszcza w malutkie żyły (np. na dłoniach) bo od tego są gule i inne problemy zwłaszcza na dłuższą metę, na koniec możesz zaciągnąć trochę krwi żeby "wymyć" pukawę i wpompować ją znowu, nie jest to najzdrowsze dla żyl ale jakieś resztki towaru które tam zaległy uratujesz
h) suchą chusteczką dociskasz miejsce wkłucia przez jakieś 3-5 minut, unikniesz siniaków i szybciej się będzie goić
Jak jeszcze jakieś pytania masz to wal, ale najpierw poczytaj to co wymieniłem, tam jest pewnie 90% odpowiedzi i inforamcji których potrzebujesz. Edit: ogarnij też Lioton albo inną maść z heparyną i smaruj całą długość używanych żył, zwłaszcza tam gdzieś coś jest nie halo. Smaruj oczywiście w sporym odstępie od zastrzyku żeby przypadkiem do świeżej rany się nic szkodliwego z maści nie dostało.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
13 sierpnia 2019OdwiertKorzenny pisze:
robiłem to tak pompka 5ml i igla 0.5
najgrubszych uzywałem 0,7, bo innych akurat nie było, i one są grubo za grube już
nie wyobrażam sobie jak podajesz 0,9 jak masz problem z piatką , przecież to już jest jak gwóźdź
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.