Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Lekami ziołowymi nic nie zdziałasz
spróbój mniejszą ilość sildenafilu 25 mg nie rozjebie Ci pikawy
50 mg raczej nie powinna,ale tutaj już gwarancji nie daje
20 stycznia 2017devie pisze: Kolego było tyle razy mówione ze betablokery nie-kardioselektywne do stimow to proszenie sie o tragedie. Chcesz zeby komuś sie krzywda stała dając takie rady?
Jak chcesz coś mądrego napisać to przedstaw konkrety, jakieś badania. A może jesteś lekarzem? Na pewno nie jedną osobę to zainteresuje. Bo tak to jest wielce prawdopodobne, że powielasz brednie, które jakiś domorosły farmaceuta teoretyk tu naskrobał.
masz zresztą cały wątek, gdzie wielokrotnie jest powtarzane, że łączenie stimów i BB jest po prostu niebezpieczne
leki-nadci-nienie-ich-dzia-anie-czeniu- ... 26247.html
Co do koksu, wazne by sie nie rozpraszac, bo moze zmieknac i wszystko od nowa ;)
17 listopada 2009piotroszka pisze: Witam moglibyście porównac sex po koko z sexem po władku lub exstasy?są po koko problemy z erekcją?po władku ciężko, po tabsach już lepiej a jak jest po koko?można kilka razy?z góry dzięki
Przeniesiono z odrębnego wątku. misspill
dziki seks, alko + coco
pytanie mam inne, bo czasami zdarza się, że nie jestem w formie (nie wiem czy to stres, czy działanie czy cokolwiek innego) ale bardzo czesto głowa chce zrobić wszystko a na dole jest flak :(
macie jakies sprawdzone metody na taki obrot spraw ? tylko bez aptekarskich zwrotów poprosze, marzy mi sie nocka "w pełnej gotowosci" .. jak to zrobic ???
pozdro
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.