Ja polecam i to nawet bardzo. meskalina to jedna z najlepszych rzeczy jakich próbowałem, a sporo expa mam.
Tylko nie jedz na surowo, zajeb wywar i jak najdłużej go podgrzewaj żeby jak najwięcej odparować wody, bo do wypicia jest straszliwy.
No chyba, że masz już na oku jakiś sposób ekstrakcji to nic nie pisałem.
Ogólnie OEV na mesce niezbyt silne jak dla mnie ale CEV to bajka. Rzuca cię w jakiś świat i tam sobie coś robisz
Jak jesteś w NL to 2cb łatwo znaleźć, sporo z 2c-x jest legalnych i do zamówienia.
Podziel się posiłkiem, chamie
Jestem w Holandii do poniedziałku, tak że niczego na adres nie zamówię, bo nie zdąży dojść. Jadę do Niemiec, później do Czech, a w zimie prawdopodobnie do Słowenii. :)
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
DOC też do zamówienia
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.