wyleczłyem się z bezsenności już ale chcę na kilkugodzinną podróż autobusem
09 sierpnia 2019michass90 pisze:Cos mi sie wydaje ze to jakis walek jest ..05 sierpnia 2019Landsberg2015 pisze: Czy spotkał się ktoś z opakowaniami po 100 tabletek Sanvalu od Sandoz? Jest na ogłaszamy za 200 zł i przesyłka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości ale nie wiem czy to nie jakiś wałek. Nie chciałbym dostać witaminy C
*******.********
10 sierpnia 2019Mondeeste pisze: Czy to prawda że efekt nasenny jest najlepszy do 30minut od zazycia zolpi, a potem ciężej zasnąć?
Scalono. misspill
10 sierpnia 2019kaczor1978 pisze: po 5 miechac powinienes miec tolerke zerowa
11 sierpnia 2019Janowsky pisze: Mam 20mg zolpi - wystarczy na rekreacyjne spróbwanie tego syfu? Mam dosyc wyrobioną tolerkę przez alprę i klony. Ewentualnie ile wziąć by po prostu położyć sie spac?
Bo jak pierwszy raz to zacznij od 10mg , lepiej zaczac od 10mg ( 1tab ) i poczekac na to co sie wydarzy .. niz odrazu 20mg ( 2tab ) i przedobrzyc ..
Wiele bym dał żeby odczuć te pierwsze fazy ehh
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.