Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ty idz wpierdalaj babci z apteczki etopiryny i baklofeny a nie gadasz ciagle o dragach,ktorych nie bierzesz.
Wez jakas chwilowke i kup sobie normalne narkotyki a nie slina ci cieknie i z tej agresji innych atakujesz xD
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
05 sierpnia 2019przodownik pisze: co sądzicie o dzisiejszym sukcesie policji?
Nawiasem mówiąc są jakieś przypadki śmiertelne po przedawkowaniu GBL, skoro media już zaczęły wkładać po nim ludzi do trumien i czarnych worków? Gdyby nie ten duży potencjał uzależniający GBLa można by chyba nazwać jedną z bezpieczniejszych substancji która zażywana sporadycznie nie czyni większych szkód w organizmie.
Jak dla mnie to jakaś ściema.
Panie farmazonie nie muszę brać tego ścierwa BDO żeby móc wyrażać opinię nt. tego szajsu. Jakbyś spróbował gówna to wątpię żebyś powtarzał tę czynność. Zdanie można sobie wyrobić nawet przy pierwszym kontakcie.
Jebać BDO i przygłupów którzy to biorą
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?